marzenka2015
Fanka BB :)
Kochane dostałam tel od lekarza..zrobiłam test Nifty chyba tak właśnie sie nazywa w Pl...wyszedł z prawdopodobieństwem 1:14...an rozszczep kręgosłupa..moja pierwsza córeczka była właśnie na to chora i miała tez wodogłowie...podobno na wynik wpływa fakt ze miałam dziecko obciążone ta wada i moj wiek 35,5..jestem już spokojniejsza ale miałam 2dni mega stresu....moje AFP wyszło dość wysokie..odmówiliśmy amniopunkcji..czekam na usg u wysokiej klasy specjalisty na sprzęcie wysokiej rozdzielczości....liczę ze jest ok..moja niunia od 12 tyg bryka i ja czuje wiec daje mi to spokój i przeczucie ze jest zdrowe...narazie nie odzywam sie na forum...skupiam myśli wokół tej sprawy ...proszę kochane o modlitwę za pozytywny wynik usg..nie wyobrażam sobie przechodzić jeszcze raz przez ta sama sytuacje...genetyk mi powiedział wiele lat temu ze nikłe jest prawdopodobieństwo powtórki wady...test który miałam jest testem skryningowym ..same nr wiec czekam na dalsza diagnostykę mojej kruszynki..buziaki dla was kochane ..ściskam mocno....dam znac po badaniach ..w poniedziałek rano będę umawiać wizytę na usg...