reklama
To mozliwe tak wczesnie??I chciałam się Wam pochwalić ze czuje już ruchy dzidziusia, bardzo leciutkie ale jednak i teraz 100% pewności ze to nie jelita![]()
Dziewczyny nadrabiam zaległości
Bluelovi trzymam kciuki za synusia, będzie dobrze ale na pewno swoje przeszlas w szpitalu
Anna oby wszystko dobrze się skończyło
dziewczyny ostatnio jestem strasznie glodna, dziś zjadłam pół bochenka chleba z szynką, wczoraj wciaglam dwa kubki zimnych nóżek ostro zakupionych octem. Nie mam wogole ochoty na słodkie
Bluelovi trzymam kciuki za synusia, będzie dobrze ale na pewno swoje przeszlas w szpitalu
Anna oby wszystko dobrze się skończyło
dziewczyny ostatnio jestem strasznie glodna, dziś zjadłam pół bochenka chleba z szynką, wczoraj wciaglam dwa kubki zimnych nóżek ostro zakupionych octem. Nie mam wogole ochoty na słodkie
Karolina1987W
Fanka BB :)
A mi wchodzi tylko chleb z masłem, jabłka i chetbaty owocowe. Na mięso patrzeć nie mogę. Gotuje chłopakom a jem suche ziemniaki. Dziwne to takie ale jeszcze trochę. Ja ruchy poczułam w 19tc i teraz tez się wcześniej nie spodziewam.
marzenka2015
Ja napewno jak każdego roku nie dam sie zaszczepić ani dzieci...od połowy września pijemy syrop z imbiru na wzmocnienie...naprawdę działa ..moje dzieci już od 1,5roku nawet kataru nie miały !
Karolina1987W
Poprosze przepis na imbirowy syrop :-)
reklama
marzenka2015
Karolinka ja wrzucam obrany korzeń do blendera i Miele z cała cytryna, spora ilością miodu(do smaku)i woda (wody daje mało)my pijemy razemz miąższem ale dla dzieci prZecedzam i trzymam w pojemniczku...codziennie rano po śniadaniu im daje..smak ostry wiec koniecznie cos do popicia