reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Mój mąż mówi ojejku co to taki poród, moze dlatego ze przy moim porodzie byl i widzial ze to nie takie straszne.
ale ja sama co do drugiego to mam stracha jak cholera, przy pierwszym lepiej bo niewiesz co i jak ;D

hej :) Coś o sobie... jestem już mamą dwóch chłopców (w tym roku 11 i 4 l.), teraz czekam na córę. Termin mam na 12 kwietnia, zresztą zaraz spróbuję wkleić jakiś suwak. Buszuję tu na forum już od wielu lat (odkąd urodził się pierworodny), ale tak długo tu nie zaglądałam, że nie udało mi się już odzyskać dawnego konta :( Fajnie będzie po raz trzeci przeżyć przygodę na BB. Z tego forum rodzą się naprawdę fajne przyjaźnie/znajomości na lata. Czego nam wszystkim życzę! :)

Renia o kurcze, pierze się materac z wózka? nawet nie wiedziałam. co jeszcze trzeba poprac takiego innego niż ciuszki, reczniczki, kocyki, pościel, rożki?

oglądałam ten filmik z tym facetem co przewija dziecko pare dni temu. jakas masakra, nie wyobrażam sobie zeby mój mąż miał być taki delikatny :szok: wspolczuje zonie tego gościa, skoro on taki wrażliwy ze do wymiotow skłania go kupka własnego dziecka to jak zarwaguje w innych sytuacjach? ;)

Rsz - daj koniecznie znac. Mam nadzieje ze z corka wszystko ok. Jak beda chcieli cie zatrzymac to sie zgodz. Polezysz poobserwuja to tetno co 2godz. Dadza moze jakies kroplowki rozkurczowe. Dbaj o was:)

Dzięki kobitki za ciepłe powitanie. Nie dam rady przeczytać tego bogatego wątku (żałuję), więc wybaczcie, jeśli czasem padnie pytanie od czapy. Pierwsze z nich: czy są tu mamusie, które jeszcze nie mają kkompletnie nic z wyprawki? (ja...)

Witaj ivete, no my mamy juz chyba wszystko, ale my to inna bajka, leżymy z moimi bliźniakami i tak z nudów się przygotowujemy. Tylko to poprac i poprasowac uhuhu mężuś będzie miał roboty. Juz to widzę jak to będzie mu szło buuuuuu

Ostatnia edycja:
reklama
Ivete- ja mam tylko ubranka i wozek z fotelikiem. Ale na poczatku lutego chce kupic reszte. Do tej pory uwazalam ze mam jeszcze duzo czasu a ostatnio jakos tak czuje ze musze juz bo nie zdarze. Taki dziwny lek mnie ogarnal.
To przez nasza Bluelovi co ma juz wszystko lacznie pewnie ze spakowana torba do szpitala :D ;)

Do góry