reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Milka ale super będziesz teraz odpoczywać :)
Kitki dotarłam ale u nas nie było ani się nie zapowiada bo pytalam w ogóle to nic nie było bo też lubię to lipolu na Damiana ale tylko kurtki chłopięce były super ale takie większe rozmiary a szkoda bo taka to bym wzięła bo bardzo ładna taka sztormowka.
Mi na staniki i koszulki zostaje hm musze się wybrać w końcu :) może w sobote

reklama
A z dziećmi tak jest no cóż my też jesteśmy tylko ludzmi... ja tez czasem coś złośliwie powiem czy krzykne i potem mnie dręczą wyrzuty sumienia :/

Hej :) ja za chwilę mam położną.... jutro się chyba wybiorę do lekarza, bo brzuch mnie boli większość dnia i jest twardy.... wizyte planowaną mam za 2 tygodnie i wole iść sprawdzić czy wszystko jest ok....
Plan na dziś: obiad, zrobić pranie, poprasować i posprzątać pokoj... dzisiaj robię pizze

Lusinda jak ja byłam z córcia w ciąży oglądać porodowke to dostałam skurczy i mnie zatrzymali na tydzień ;-)
Bluelovi serio lubisz rodzic :-D? Mi w sumie szybko poszło z córcia więc porodu źle nie wspominam :-D
Milka to udanego ostatniego dnia w pracy :-D
Ja to ciekawa jestem co z tym 500zl na dziecko ;-)
U nas noc kiepska chciałam pierwszy raz od chyba 3 msc uśpić mała i wrócić do sypialni ale się nie dało, spalam znowu u niej martwi mnie to jak się rozdwoje chodząc do starszej córci i do malutkiej i karmienie, czy której z was dzieciaczki śpią z wami jeszcze te starsze albo budzą się w nocy?
Plany na dziś spacer z psem a później może kawa u mamy :-)

Milka super ze wreszcie będziesz mogła odpocząć :D
Co do szkoły rodzenia to u mnie jest dosyć drogo - 350 zł ale jak się później rodzi w tym szpitalu to ma się za darmo taka fajna sale do porodu rodzinnego czy coś wiec ogólnie wychodzi na zero. Chyba ze nagle dowiaduje się o cc tak jak ja to wtedy płaci się frajersko ;) można chodzić od 26 tc a ja się zapisałam dopiero od 31 i żałuję że tak późno bo mam kupę pytań o wszystko ;) tez jest w tym gimnastyka 3 razy w tygodniu.

Rsz a o czym rozmawiacie z położna teraz jak do Ciebie przychodzi? Ja się jutro wybieram złożyć deklaracje i tez będę się chciała spotkać chociaż raz przed porodem... Dobrze ze do lekarza idziesz. Może lepiej odpoczywaj dziś bardziej zamiast prasowania?

A ja mam chyba jakieś zaburzenia snu bo albo nie śpię w ogóle albo, jak dzisiaj śpię jak zabita i dopiero niedawno się obudziłam. Nie mam pojęcia od czego to zależy ehh hormony :)

Renia ja właśnie też muszę rozglądać się za koszulkami i stanikami do karmienia. mówisz, ze mają takie w h&m?

Beatka zrobię fotki, zrobie, tylko może jutro dopiero bo przed pracą muszę jeszcze skoczyć do sklepu i jakoś się ogarnąć na ten ostatni dzień :D

klaudynaa dziękuję :* :) jakie Ty masz fajne plany na dziś!! jejku, brakuje mi takiego spokojnego dnia :)

Hej :) ja za chwilę mam położną.... jutro się chyba wybiorę do lekarza, bo brzuch mnie boli większość dnia i jest twardy.... wizyte planowaną mam za 2 tygodnie i wole iść sprawdzić czy wszystko jest ok....
Plan na dziś: obiad, zrobić pranie, poprasować i posprzątać pokoj... dzisiaj robię pizze

Rsz nie chce sie madrzyc ale jak brzuch twardnieje to lepiej lezec. Plany dnia sobie odpuść. Przynajmniej do wizyty lekarza. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:)

Fenika mi częściej się zdarzają te nieprzespane nocki albo wybudzane, ale czasem trafi się taka, ze śpię jak kamień. to chyba tak jak mówisz - hormony.

reklama
Do góry