reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

milka no ja wyprałam bo ja mam wózek po Damianie a gondola 3 lata na strychu stała... to ściągnęłam te boki i materac i wrzuciłam do pralki, chociaż i tak dam na to prześcieradło no ale było brudne to wolałam wyprać

reklama
Leze na ginekologii .. zrobili mi ktg i usg pobrali krew. Dostalam zastrzyk na rozwoj pluc u dziecka i jakas tabletke pod jezyk.... mam zagrozenie przedwczesnym porodem

rsz tak więc dobrze że tam trafiłaś nie martw się wierzę że się tobą tam dobrze zajmą :* już były sygnały wcześniej że to dziecko nisko, te kłucia, twardy brzuch....

Rsz - o matko:oops: nie martw sie kochana lez i niech wszystko kontroluja. Dobrze ze dali sterydy na rozwoj pluc. Po kilku dniach chyba dostaniesz kolejny. Corcia bedzie miala wieksze szanse po tych sterydach. Trzymam kciuki. Bedzie dobrze zobaczysz! Ja trafilam w 23tyg na zastrzyk sterydowy niby bylo za wczesniej ale lezalam 10dni podratowali mnie kroplowkami i wyszlam. I donosilam. Takze dasz rade tylko postaraj sie nie stresowac
. Wiem ze latwo sie mowi

swoją drogą to lekarz twój prowadzący to chyba nie za dobry co? położna widziała i mówiła, a on?... matko jak dobrze że ona do ciebie przychodziła

Rsz jak dobrze że była dzisiaj u Ciebie ta położna i kazała jechać na ip. Szczęście w nieszczęściu. Trzymaj się dzielnie, na pewno wszystko będzie ok bo jesteś pod fachową opieką.

reklama
Zjadlam wlasnie rzadek czekolady mlecznej a syn zachowuje sie jakby adrenaline mu wstrzykneli tak fika. Normalnie po calym brzuchu skacze:D

Do góry