reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita nie wiem czy bardzo nie przyjemnie te twardnienia no trochę na pewno ale jednak mi to szybko przechodzi jak tylko się poloze....
Prawie dziś zemdlalam dziewczyny dobrze ze w domu i dobrze że to 12 była po prostu się położyłam i zdrzemnelam... chciałam tylko odkurzyc i jak wstałam to mnie ścielo z nóg :/ I właśnie o takie sytuacje się boje żeby mi się nie przytrafiły jak będę sama z Damianem :/

reklama
Renia ja ostatnio tez mam tak ze wstaje i od razu siad z powrotem puls 120. Ale na szczęście nie zdarzylo mi sie zemdleć.

Renia uważaj na siebie!

Corka standardowo poczatku zapalenia oskrzeli, czyli to co zwykle. Szkoda tylko, ze akurat chora na malowanie mieszkania no ale co zrobić...

Ja mam wizytę ale dopiero jutro, i to podwójne szczęście bo najpierw idę do ginki a potem mam usg. Ale kciuki trzymajcie do jutra :)

Martita niech mala szybko wyzdrowieje :***
Ja za to mam problem z moja lucja ona lunatykuje :/ wczoraj zasnela u mnie i chcialam ja przeniesc do jej luzeczkaca ina sie obudzila oczy bledne poplakiwac zaczela wzielam ja spowrotem do siebie prubuje uspokoic ,przytulic pytam sie jej ona nie moze slowa wydusic ,przestraszona az zasnela . wiem ze to nie jest grozne ale nie dla mnie takie atrakcje juz chyba 5 raz nam sie to zdazylo. Macie takie problemy ze swoimi maluchami??

Renia biedna wez spocznij troche to juz koncowka troszke wiecej uwazaj na siebie !

Tak, już mi lepiej dziewczyny dzięki za troskę :) Nie wiem może to ciśnienie niskie miałam albo może dlatego że w nocy się obudziłam i spać nie mogłam potem znów dziś już od 7 na nogach bo miałam trochę wcześniej spotkanie z Damiana logopedą... Ale już jest ok naprawdę.
Martita mi przechodzi może przez to też że magnez biorę a twardnieje to już tylko wtedy jak naprawdę polatam za długo, najlepiej spytaj lekarza bo to też niby fizjologiczne mogą być... Tak to z tym jest jedne są ok na inne trzeba uważać i bądź tu mądry :D
bluelovi mój śpi, nie lunatykuje ani nie mamy żadnych innych przebojów przy fazach księżyca...

No i zdrówka wszystkim życzę!!!

Mi tez twardnienie przechodzi po lezeniu. Ale ja progesteron biore moze dlatego lzej te ciaze przechodze. Pamietam ze z cora non stop byl broblem z brzuchem albo b nolal albo twardy albo cos

Bluelovi - nadia nie lunatykuje za to gada czasami przez sen jak najeta:confused: ja za to jako dziecko lunatykowalam czesto i rodzice mnie pilnowali zebym ze schodow nie spadla na wczasach zastawiali na noc wejscie to pamietam. Podobno kiedys w nocy prawie wyszlam z domu:eek: wszyscy w domu spali. Ojciec wracal z pracy przed polnoca wchodzi na pietro a przed drzwiami ja...w pizamie owinieta koldra. Pyta co robie a ja zeby mnie puscil bo ide. A on do mnie 'ale gdzie idziesz z ta koldra przeciez jest noc' a ja ze zloscia ' to nie koldra to recznik wlasnie ide na plaze' :D Od tego czasu zamykali mieszkanie tak zebym nie wyszla sama i mama wstawala w nocy i sprawdzala co zr mna. Ale i tak sie bali czy np okna nie otworze i nie zapragne polatac albo co tam mi do glowy przyjdzie. Przeszlo mi ale podobno kilka lat to trwalo. Lekarz stwierdzil ze to z emocji i ze wariatka nie jestem heh;)

reklama
Kitki wlasnie ja tez odwalalam podobne numery w dziecinstwie i widze ze i lucja zaczyna mam nadzieje ze nie bd to zbyt czeste :errr:czytalam ze to dziedziczne .eh.

Do góry