reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Mój mąż też dziś w pracy ale tylko do 14 a ja Damianowi bajki włączyłam a sama poprasowalam, zrobiłam sos pieczarkowy bo później placki ziemniaczane zrobię i musze odpocząć bo już mi brzuch ciągnie a Mały aż wojowac zaczął w brzuszku chyba żeby matka usiadła na chwile :) I odpoczne to biorę Damiana na hulajnogę u nas dziś tak ładnie +8 stopni i powietrze takie rzeskie :) A potem mąż wróci to pojedziemy po ta wyprawke chociaz po cześć a w środę ma jeszcze wolne to po resztę jak się dziś nie uda bo juz nie chce za dużo na raz latać po tych sklepach :)

reklama
Kitki oby bo podejście drugie :) w zeszłym tygodniu juz byliśmy w toysrus i obok baby s rus specjalnie na wieczor ze mniej ludzi to akurat baby zamiast do 20 to o 18 zamknęli ze jakas inwentaryzacja czy coś :kartkę wywiesili :)

Ja dziś zaczęłam dzień od sporych zakupów w Auchanie. Kupiłam wanienke, mnóstwo kosmetyków dla dziecka, dla siebie balsam na nogi, podkłady, wkładki laktacyjne itp. Calutki kosz mi się tego zebrał i jak przy kasie kwotę zobaczyłam to myślałam że padne ;) na szczęście mamy z pracy bonów trochę wiec ból płacenia był mniejszy. Teraz mąż składa meble w dziecięcym a ja zbieram się w sobie do sprzątania.

Wczoraj złożyliśmy kołyskę :) wrzucę wieczorem zdjęcie :)

U nas pogoda piękna ale smog okropny wiec z domu wyjść nie można :( strasznie to smutne w Krakowie

Martina sto lat dla Was! I ja również dziękuję za przepis - mąż juz chce żebym znowu robiła :)

Kitki mi lekarka kiedyś mówiła ze w ciąży to tylko i wyłącznie paracetamol można i nic mocniejszego :( bo pytałam o kręgosłup i migreny

Na razie tez leze i odpoczywam tylko ze wiem ze u mnie samo nie przejdzie no chyba ze to sprawka dzidziusia ten bol to moze jak sie przemiesci to przejdzie.
Fenika - fajne sa takie zakupy dzidziusiowe:)
Ja juz zapowiedzialam ze na poczatku lutego jade z cora do hurtowni i wszystko kupujemy. Same. Bo maz to tylko bedzie poganial albo zrzedzil ze po co to po co tamto. Obliczylam ze tak skromnie tys mi potrzeba na reszte. Ale jak znam zycie to wyliczenia sobie a pozniej i tak wychodzi o wiele wiecej

reklama
Do góry