reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sweetka mam ten sam problem z Ikeą w Krakowie...

Kitki a ruchy małego nie są jakoś gwałtowniejsze niż zwykle?

Moja mała dziś strasznie spokojna, tez się momentami denerwuje bo prawie w ogóle nie czuje ruchów. Ale to może dlatego że biegam od rana. Teraz juz się wyłożyłam i nie wstaje z kanapy.

Co do ubranek to mi nawet next albo gap nie wpadł do głowy :) ja tak standardowo smyk i nie pomyślałam nawet ze w takich "dorosłych " markach warto zerknąć :)

reklama
Czasami myślę, ze i pogoda ma wpływ.bo jak my jesteśmy "klapnięte" to i maluchy mają gorsze dni i jakoś się im brykać w brzuchach nie chce.ja mam metodę na moją córkę i jak za długo się nie wierci zjadam cukierka albo pije sok pomarańczowy ;) zawsze się budzi :p może to mało rozsądne ale działa na moją bujną wyobraźnię. dzisiaj za to dostałam takiego kopa w pępek, że aż przysiadłam.

Milady mam nadzieje ze ten dzien jest dla cb wyjatkowy :)))!!!

Tusia nie wkrecaj sie wszystko napewno jest ok :*

Ja za to nigdy nie mialam problemu z rozem uwielbiam go i ja i moja corka ale nasza garderoba jest bardzo zroznicowana :))

Milka ja tez nie kupuje nic do wozka zadnej poduszki ani nic moja gondola jest bardzo miekka ;) ani ceratek nigdy nie uzywalam jefynie to w lato jak moja cora byla malutka to miala wylozona pieluszka flanelowa wrazie ulania no i tak milej miala w samym bodziaku lezac :)

Avanti witaj co tak pozno dolaczasz ? ;))

Kitki i jak te bole twoje ??

Avanti witaj :-)
Milka lepiej kup coś w stylu podkładu wrazie gdy malenstwu przeleci albo się uleje albo ja np czasami przewijają córcie w wózku jak nie było innej możliwości i taki podkład wtedy się sprawdzał

Byłam w hm i nic nie było ehh pojutrze jadę do innego może coś znajdę, na pocieszenie byłam w McDonald's :p teraz szukam łóżeczka dla córeczki :-) co do kolorów to ja lubię róż i fiolet i córcia ma dużo takich ciuszków :-) ale ja dużo ciuszków dostałam i kolory mam wszystkie :p
Kitki to ból jak u mnie rano mnie tak z 30 min bolało i później spokój i to chyba skurcze przepowiadajace właśnie ale jak to trwa dłużej to może jedz sprawdzić, jak teraz się czujesz?

Po nospie bole przeszly te @ ale maly kopie i czasami mi twardnieje brzuch ale na chwilke i puszcza. Nie wiem czy to twardnienie czy wypychanie.
Poza tym nic sie nie dzieje. Ogladamy z mezem siatkowke

Kitki ja dokładnie tak samo mam...czasem mam taka gule z jednej strony i zaraz puszcza ..to malutki sie rozpycha ...chyba pupinke mamci wystawia na pokaz;)

Tusia...kochana nie myśl o najgorszym....doskonale cię rozumiem i twoj niepokój...ale nie moze ciagle być zle ....tym razem bedzie dobrze ...moze to jednodniowe lepsze samopoczucie ..daj koniecznie znac po poniedziałkowej wizycie

reklama
Do góry