reklama
Kitki, Majka ja też mam lekki problem z różem... Bardziej podobają mi się ubranka dla chłopców, są takie zróżnicowane a dla dziewczynek biało różowe albo szaro różowe... Zamówiłam żółte body dla odmiany i beżowe śpioszki w chmurki ale to takie pojedyncze wyjątki
Mikulinka
Fanka BB :)
no właśnie ja nie wiem czy ci producenci to tak tylko szablonowo .... jak to się mówi co za dużo to niezdrowo ... ale kurde jest problem z tymi kolorami ... no i żeby coś fajnego wyhaczyć to samo dla chłopców .... wszędobylski niebieski .... Albo ja jakaś wybredna jestem .
Martita dzięki w takim razie ja tez nie będę nic wkładać
dziewczyny no co wy, jest tyle kolorowych ubranek dla dziewczynek - oczoplasu mozna dostać ostatnio oglądałam w next, george, matalan, gap i wcale ubranka nie są szablonowe, szare, miętowe, liliowe, bezowe - właśnie różowych wcale nie ma duzo
dziewczyny no co wy, jest tyle kolorowych ubranek dla dziewczynek - oczoplasu mozna dostać ostatnio oglądałam w next, george, matalan, gap i wcale ubranka nie są szablonowe, szare, miętowe, liliowe, bezowe - właśnie różowych wcale nie ma duzo
reklama
Dokladnie. Ja dla corki tez mam rozne kolory byle nie rozoweEeee tam, dziewczynce pasuje każdy. Ja mam ubranka niebieskie, zolte, fioletowe, białe, kremowe, różowe, szare, czarne, do wyboru do koloru