reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Tak klaczek 10 grudnia skonczylam 21 lat az sama nie moge w to uwiezyc bo czuje sie na duzo wiecej byc moze przez to ze juz swoje przeszlam ;)

reklama
Kitki ty dobra jestes hehe ale jakby maż mi powiedział ze nie zje tego to tez by obiad wyładował s koszu :p
Mi mój tez nie daje teraz auta ale ze niby martwi sie bo ślizgo ;P

Ciekawe tylko o co sie bardziej martwia o nas czy o auta ;)
Alunia - moj tez mnie ochoczo na zakupy wysyla bo mowi ze przeciez on z auta wypakuje i wniesie. A z koszyka na tasme i do bagaznika to same potuptaja :D
Ja tam juz zmadrzalam, chce jescto trzeba na zakupy jechac. Jak nie to moze lapac pingwiny w lodowce;)
Ostatnio pojechal ale co sie namarudzil ze tlok ze tyle ludzi itd

Kitki uuuuu, to byłabym wściekła gdyby mój mi tak obiadem wzgardzil :szok: nawet sobie nie wyobrażam, ze mialby mi się tak odezwać...

bluelovi to między nami jest równiutkie 5 lat różnicy bo ja w grudniu 26 skończyłam :) Ty tak chciałaś rodzinę wcześnie założyć? siostra męża zaplanowała dziecko w wieku 18 lat, pamiętam jak obie chodzilysmy do szkoły, to bylo rok przed maturą, a ona się o dzidzię starala.. :)

robię właśnie dzidziusiowe zakupy :) już kupiłam prześcieradła do łóżeczka, ochraniacze na materac, sterylizator do butelek i właśnie oglądam wanienki :)

Kitki uuuuu, to byłabym wściekła gdyby mój mi tak obiadem wzgardzil :szok: nawet sobie nie wyobrażam, ze mialby mi się tak odezwać...

bluelovi to między nami jest równiutkie 5 lat różnicy bo ja w grudniu 26 skończyłam :) Ty tak chciałaś rodzinę wcześnie założyć? siostra męża zaplanowała dziecko w wieku 18 lat, pamiętam jak obie chodzilysmy do szkoły, to bylo rok przed maturą, a ona się o dzidzię starala.. :)

robię właśnie dzidziusiowe zakupy :) już kupiłam prześcieradła do łóżeczka, ochraniacze na materac, sterylizator do butelek i właśnie oglądam wanienki :)
Jesli moge polecic to nie kupuj z termometrem bo odpadaja jak sie wody wleje.

W domu przy mężu nie mogę nic podnieść cięższego, na zakupy żeby jechac tez mi każe czekać na siebie. Czasami to czuje sie jak niepelnosprawna przy nim ;)

Poszliśmy po córkę do przedszkola z sankami bo i u nas troche napadalo śniegu po poludniu. Ale miała frajdę :) jutro jak się śnieg utrzyma to juz jej obiecalismy gorke i zjeżdżanie na sankach :)

reklama
majka dziękuję bardzo :* właśnie sporo widzę takich z naklejonym termometrem, ale donrze wiedzieć, ze to nie warte uwagi :)

Martita nie nastawiam się na nic, będzie co ma być :) jak będę mogła i nie będzie problemów, ze ja lub mały byśmy się męczyli to oczywiście piersią, ale jeśli będzie to utrapieniem, a wiem ze baaaardzo często karmienie wcale nie wygląda tak różowo to bez żalu zostawię pierś na rzecz mm :) nic na siłę moim zdaniem :) dlatego już kupiłam podstawowy zestaw butelek z aventu i sterylizator dzisiaj, jeszcze kupię laktator i w razie jakbym miała problemy z kp to będę przygotowana. bo mam w głowie taki czarny scenariusz, że mały płacze z głodu, a ja nie mogę go nakarmic... więc wolę mieć te podstawowe rzeczy w razie w.

Do góry