reklama
I to jak. Dlatego m.in mialam cesatke no nie chcialam rodzic ponad 4.5kg klocka naturalnie i pozwolili mi wybrac. Gin tez byl zadkoczony. Przynajmniej takie wrazenie przy stole operacyjnym robil jak polozna wage podala. Podobno lozysko mialam po byku
rsz91
Fanka BB :)
nie, nie miała.... gdyby nie chodziła na szkołę rodzenia to by nie urodziła tego dziecka , rodziła na naturalnie , bo bardzo wąska była w biodrach i dziecko wyszło niedotlenione było dotleniane chyba 2 dni.... drugie dziecko jak jej się zapowiadało też w okolicach 3,5kg zdecydowała ,że cc
reklama
Taki właśnie mam zamiar no i tez cieżko mi uwierzyć w taki przyrost masy na tym etapie. Mój doktor powtarza"cieszymy się jak dziecko przybiera na wadze" i "lepiej jak dziecko jest duże, martwilibysmy się, gdyby było mniejsze niż powinno" i to jest cały komentarz.Drobi ja bym się tym nie stresowala, chyba ze na następnym usg znow wyjdzie taka wysoka waga to bym porownala na innym sprzęcie.
A mnie bardzo intryguje dlaczego brzuszek taki mały w porównaniu do nóżek i główki i głownie to przy następnej wizycie będę chciała skonsultować i w razie czego sprawdzić wszystko na innym sprzècie. Chyba że syn będzie wysoki szczupły ale grubokościsty? Kto wie