reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Witam kwietniowe Mamy :)

Dantek, rozumiem Cie doskonale, u mnie też wykryto ciąże bliźniaczą, ale jak gin powiedziała, że jeden jest słaby, mały i ledwo co serducho bije i może nie przeżyć to pomyślałam, że może tak było by lepiej. Do tej pory nie mogę zrozumieć jak ja mogłam tak pomyśleć :no:
Póki co biją dwa serduszka, za tydzień mam wizytę, zobaczymy.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia, bez objawów :-D

reklama
schauma no mam nadzieję! :-D pewnie jeszcze będę na nie narzekac, ale chciałabym zaznać tych slawetnych mdlosci porannych :-)

kasiagaw witaj wśród nas! :-)

Infini gratuluje ciąży bliźniaczej! :-)

dziewczyny czy wy tez odczuwacie rozne atrakcje podbrzuszne?? bo ja od paru dni czuje takie lekkie pobolewanie, ciągnięcie, jakby gorąc, klucie po bokach, no różności...

kasia no właśnie tak czytałam, ze to sa całkiem normalne objawy, ale jednak spokojniej sie czuję wiedząc, ze nie tylko ja tak mam :-D

Ojej właśnie weszła po to zeby wam napisać, ze mam bóle od wczoraj, po wstaniu, ale jak rozchodzę sie to przestaje, miałam sie pytać czy to przypadkiem nie od spania na brzuchu, nie wiem jak ja przeżyje te miesiące spania ;) skoro nigdy nie spałam na plecach zawsze na brzuchu.
Uspokoiłam sie, ze ból brzucha to normalny objaw.

Nie wiem czy tez macie podobnie, ale akurat kiedy nie powinnam nosić to... trzeba słoiki wynieść z przetworami, to ziemniaki kupić i przytargac, to coś tak podnieść, gdzieś tam wejśc, aż ma się ochotę wykrzyczeć, z e jest się w ciąży :-D. My na dodatek mieszkamy z moją mamą - ta to dopiero upierdliwa jest ;) aż ciężko jej nie powiedzieć, chyba jak jutro mój M. przyjedzie to jej powiemy.

dziewczyny czy wy tez odczuwacie rozne atrakcje podbrzuszne?? bo ja od paru dni czuje takie lekkie pobolewanie, ciągnięcie, jakby gorąc, klucie po bokach, no różności...
Dokładnie, jak dziewczyny wyżej napisały, to normalne ;)
Też się przestraszyłam czując silny ból, tak jakby w jajniku, ale póki plamienia nie ma to nic złego się nie dzieje :)

Schauma dobrze to ujelas , ze nie ma sie wpływu na to co sie czuje. I nikt nie powinien nas oceniać bo wystarczy ze jest nam głupio przed samymi sobą .
Dantek z blizniakami jest co robić, ale kobieta wszystko potrafi jak coś to dasz radę i sie będziesz cieszyć.... Niestety czasami nie mamy na to wpływu i co ma być to będzie... Optymizmu życzę cokolwiek by sie stało.

Miladyyy ja jeszcze pracuję fizycznie, udzwigam sie, napcham, nanosze... bo jeszcze nie chce mówić nic, do 12 tyg nikomu nie chcemy mówić. co kilkanascie minut robie sobie przerwy, chowam sie na kilka minut i siedzę z telefonem :-)

reklama
Milady pewnie zawsze mialas coś do zrobienia tylko nie zwracalas uwagi. Dobra jesteś " mama upierdliwa" :laugh2: no mamie trzeba powiedzieć , ja jeszcze czekam na wizytę do lekarza i wtedy powiem choć moja mama to tam pod sufit nie będzie skakać...
Milka 3 nawet nie myśl o mdlosciach to tak jakbyś miała już zwymiotowac ale nie wymiotujesz. Straszne . Zachcianki są lepsze!
Witam Kasiegaw i Madę.
Infini gratuluje bliźniaków! Od razu 2 i z głowy...;-)

Do góry