Witaj Karolina :-) to u ciebie podobna różnica jak u mnie będzie między dziećmi :-)
Martita pewnie przebiłam też się zastanawiam dlaczego tak szybko go widać, podobno w drugiej ciąży tak szybko wyskakuje, chodzi o mięśnie i skórę
Mada witaj gratulacje :-) też chcieliśmy z m małą różnicę wieku między dziećmi :-) też mam termin na 7go
Beta ja ciągle mam na coś ochotę teraz na pierogi babci z kapustą i mięsem chyba
Lunka kremy są raczej od 4 miesiąca do smarowania
Oczekująca trzymam kciuki za ciebie, żeby było dobrze, wiem co czujesz wizytę miałam w poniedziałek, czekałam tydzień od pobytu w szpitalu krwawiłam, od razu pojechaliśmy do szpitala, później plamiłam bałam się strasznie czy jest ok i dzięki bogu było, też biorę już drugi tydzień luteinę, nie mogę dźwigać i szleć, muszę się oszczędzać i dużo odpoczywać, na szczęście poprawiło się ale na kilka dni wszystko minęło dzisiaj niestety znowu pojawiły się brązowe upławy ehhh no i idę piątek na ślub i raczej spędzę go na krześle...
Milady u mnie było tylko usg dopochwowe przez te krwawienie pewnie grzebać bardziej nie chciała, ja biorę folik, euthyrox na tarczycę no i teraz luteinę i staram się jeść zdrowo ale teraz zachcianki wygrywają
hej kochane jest u mnie siostrzenica więc nie mam za bardzo czasu na komputer ;-) u mnie mdłości, zawroty głowy i okropny smak w ustach ale nie są wielkie, no i mogę jeść ale tylko wybrane rzeczy, no i spać mi się ciągle chce to straszne jest...co do zdjęć to ja mam już dwa mojego bąbla, a z gorszych rzeczy to znowu mam upławy brązowe ehhh :-( a w piątek idę na ślub przyjaciółki oby się to wszystko poprawiło bo zwariuję :-( jutro mam rocznicę ślubu to troszkę się odstresuję
co do diety to ja na pewno po drugim dziecku znowu będę na diecie schudłam teraz około 17kg w 3 msc się potrafię i zrobię to znowu
u mnie jutro 7 tydzień jak byłam w 5 tyg i 2 dniu już było widać zarodek i pęcherzyk i bijące serduszko, teraz też