reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
4D jest w realnym czasie tak jakbys miala tam kamerke zainstalowana.tak gdzieś czytałam.moj gin zawsze mi mowi ze jak jest do bani lekarz to i 5D nie pomoże.wprawne oko w 2D też wszystko zobaczy.

Fenika siostra męża jest fizjoterapeutka okleila mi plecy takimi plastrami ale nie pomagają co do gimnastyki to nie mogę, mnie bardziej bolą jak przesadzam np z noszenie córeczki albo dłuższym chodzeniem czy staniem
Martita ja tak czuję czasami ale jakby się mała trzesla tak szybko to trwa chwilkę
Milady na pewno wszystko się uda :-)
Majka ja nie mogę bo wtedy ciężko mi się oddycha
Sweetka ostatnio już to pytanie padło ja monitora oddechu nie kupiłam i nie kupię teraz ale nianie mam teraz używam dla córci i polecam :-)
Rsz ja z Ikea taka zwykła ale polecam :-D
Dziękuję za odpowiedź co do usg zapisałam się na chyba 3d jakiś lekarz polecony za 200zl z filmem chce po prostu zobaczyć córcie i mieć pamiątkę :-)
U nas mrozie ale byłyśmy chwilkę na spacerku, dzisiaj też sprzatalam i zrobiłam makaron z kurczakiem i brokulami miałam taka ochotę na niego :-D umówiłam się też na za tydzień do endokrynolog zrobi mi usg. Teraz szukam łóżka dla córeczki takiego 160 może coś polecicie mamusie :-)?

Ja sie zastanawiam nad usg4d..,mężu nie chce bo juz miałam 10razy i kolejne pod koniec stycznia ...ja chyba tez nie bo szkoda mi niunia stresować...a z drugiej strony to cudna pamiątka...płyta,zdjęcia ...mogłabym dzieci zabrać ze sobą ...sama nie wiem

Ja mam nagrane na płytę polowkowe i pod koniec jest w 3d. gdy mam chandrę włączam i oglądam to moje dziecko :-)byla wtedy taka malutka 300 g wazyla :-) i choć nagranie znam na pamięć nie mogę się napatrzec jak wkłada kciukasa do buzi a potem ziewa znudzona.tylko czemu to usg jest takie drogie do dzisiaj nie rozumiem.

Mi włącza 3d na każdej wizycie bo ten gin akurat ma ale jakby nie miał to obeszło by się :) może raz na pamiątkę, a z Damianem robiłam 3 usg i tak prywatnie na lepszym sprzęcie bo moj prowadzacy w przychodni mial kiepskie to wtedy juz dopłacalam razem z 3d

Wróciłam właśnie od okulisty i mam wskazanie do cc :(( jest mi bardzo smutno bo miałam nadzieję na SN jednak :( dziewczyny po cc napiszcie proszę czy długo dochodzilyscie do siebie i czy widzicie jakiekolwiek pozytywy w cc? Kurcze nie spodziewałam się ze będzie mi aż tak żal :(

Fenika no widocznie tak mialo byc :* nie nartw sie przynajmniej zachowasz dolne partie w takim stanie jak teraz :errr: nie no wiem to nie jest teraz smieszne ;* kochana cc to nie koniec swiata .czy cc czy sn to najwazniejszy jest finisz czyli dzidzius !

sweetka ja kupiłam niedawno nianię i monitor :) mam taką 2 w 1 :)

majka ja na plecach leżę bez problemu, czasem to tak mi najwygodniej, ale staram się tak rzadko leżeć bo to niezdrowo w ciąży.

ania1982 gratuluję udanej wizyty :)

Fenika kurcze, przykro mi :( ale nie zamartwiaj sie, tak jak bluelovi pisze - widocznie tak mialo być..

reklama
Fenika wczoraj czytałam jedno forum i kobiety które miały cc bardzo sobie chwala i za nic nie chca rodzic inaczej :)wiec moze nie jest tak zle ..chyba zależy od indywidualnych predyspozycji...mnie personalnie tez cc przeraża ..ale skoro tak lekarz zalecił to najwidoczniej tak bedzie lepiej i bezpieczniej

Do góry