reklama
Od dwóch dni nie byłam z Laurą na spacerze przez te mrozy, ale dziś nie ma wiatru więc ją ubrałam w kombinezon i poszłyśmy trochę pospacerować. Ja marzłam, a Laura przeszczęśliwa bawiła się na śniegu, nos czerwony jak renifer ale twardo do domu nie chciała wracać
O matko wkońcu nadrobiłam. Nie było mnie trzy dni to dwa dni zajęło mi nadrabianie. Ja po wizycie wczoraj i z maluszkiem wszystko ok, łożysko już nie przodująca, mały waży 724 gramy. Troche się załamałam bo w poczekalni była dziewczyna z terminem 5 tyg przede mna i miała dużo dużo mniejszy brzuch. Jak mi tak idzie tycie to ciekawe jak ja do ślubu pójde we wrześniu
U nas śnieg i mega mrozy więc staram się nie wychodzić bo tydzień temu poszłam na badania i facet mi obrysował auto.
Miłego popołudnia dziewczynki
U nas śnieg i mega mrozy więc staram się nie wychodzić bo tydzień temu poszłam na badania i facet mi obrysował auto.
Miłego popołudnia dziewczynki
Tez tak mam. A ostatnio wlasnie lezac na plecach maz cos powiedzial i tak mnie rozśmieszyl, ze musial mnie podnosić bo myslal ze sie udusze. Nie moglam zlapac powietrza.ja na plecach tez slabo oddycham, nie moge nabrac powietrza i mi duszno.
klaudynaaa
Fanka BB :)
kochane możecie mi powiedzieć jaka jest różnica między usg 3D a 4D? Różnica w cenie jest czasami nawet 100zł a ja nie do końca wiem czym się od siebie różnią...?
reklama
renia1321
Fanka BB :)
http://roznice.com/technologia/roznice-miedzy-usg-3d-a-4d/
Jak dla mnie i tak te 3d/4d to tylko taka dodatkowa "atrakcja" i to głównie dla rodziców przy obu synach każdy lekarz wolał sobie wszystko sprawdzać na 2d i szczerze to dla mnie też to oczywiste, no bo jak niby pomierzyć te wszystkie pomiary w trójwymiarze na 3/4d? A tak to mają swoje normy, mogą sobie pomierzyć a jak jeszcze mają doświadczenie i wprawne oko to już w ogóle super. Płeć u nas tak samo była określana na 2d u obu.
Jak dla mnie i tak te 3d/4d to tylko taka dodatkowa "atrakcja" i to głównie dla rodziców przy obu synach każdy lekarz wolał sobie wszystko sprawdzać na 2d i szczerze to dla mnie też to oczywiste, no bo jak niby pomierzyć te wszystkie pomiary w trójwymiarze na 3/4d? A tak to mają swoje normy, mogą sobie pomierzyć a jak jeszcze mają doświadczenie i wprawne oko to już w ogóle super. Płeć u nas tak samo była określana na 2d u obu.