reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Chyba nasi mężowie sa podobni :D ja juz się boje bo przed nami za kilkanaście dni wybor farb do mieszkania, a mój mąż nigdy nie zrozumie, ze do małego pokoju lepszy jasny ;)

Fenika a co Ty za meble chcialas kupować w Ikei? Ja tez się przymierzam do zakupu do pokoju starszej córki...

reklama
Martita właśnie nic niezwykłego. Na fotel i szafę byłam zdecydowana i jedno i drugie niedostępne i nie wiadomo kiedy będzie a jak będzie to pojedyncze sztuki. .. A to nie są żadne limitowane serie tylko takie produkty co od zawsze tam są

to mój z kolei daje mi wolną rękę w wybieraniu rzeczy do domu, mebli, paneli, kolorów, wszystkiego. on tylko wybiera te budowlane rzeczy, o których z kolei ja nie mam pojęcia, moją sprawą jest ta przyjemniejsza część :D
jak tak teraz myślę to w sumie ja wybralam nam dosłownie wszystko :szok:

Aniabuu przesadzaja u was ze co 6tyg
Schauma też mam tak samo dużo rzeczy po córci mam :-) kurcze szkoda ze złamana oby szybko się wszystko poprawiło.
Mała super ze do domku :-D
Alunia super ze wszystko ok :-)
Rsz piękny domek
Tusia trzymam mocno :-*

Co do bólu pleców to mnie bardzo bolą. Co do domku to ja wolę mieszkania ;-) co do wizyty dzisiejszej wszystko ok, badanie i na fotelu i usg, córcia ma już 1074 g duża już jest :-D dokładniej opisalam w wątku z wizytami :-) następna wizyta za 4 tyg wyjątkowo bo gin ma urlop a ja się stresowalam;-) później już mam co 3 tyg :-) no i u mnie jest śniegu troszkę córcia jest szczęśliwa nawet na sankach byliśmy :-D

Martita mam taką możliwość niby, ale pani z obsługi powiedziała ze są takie problemy z dostępnością ze sie rozejdą te meble w mig i lepiej o poranku dzwonić bo będą wiedzieć wcześniej niz na stronie. I jeśli są to biec od razu. Właśnie ten fakt konieczności "czatowania" mnie zirytował. Zresztą ja dziś w ogóle mam jakąś huśtawkę nastrojów i w sumie ciesze się ze się przy pani z obsługi nie rozplakalam ;)

Klaudyna a masz możliwość skorzystania z porady fizjoterapeuty albo instruktora gimnastyki dla kobiet w ciąży? Ja się kiedyś tu zaliłam ze bardzo mnie bolą plecy i naprawdę było tragicznie ale gimnastyka pod okiem specjalisty pomogła naprawdę znacząco

reklama
Do góry