reklama
Dziewczyny, ale naskrobałyście a ja przez przygotowania do ślubu jestem tak zalatana, że nawet nie mam czasu do was zajrzeć.... W środę wyjeżdzamy już do Zakopca... dopiero w niedzielę, kiedy dostaliśmy pierwszy prezent uświadomiliśmy sobie ze to JUŻ!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaa..... oby wszystko wypaliło i śnieg był
Malutka daje mi popalić, kopie, wierci się wczoraj miałam straszny ból w prawej pachwinie, chyba coś z jajnikiem, wizytę mam 14 muszę koniecznie gince powiedzieć. Ale wstałam rano i jest ok, może to od nadmiaru ruchu szczególnie teraz jesteśmy mega zalatani.
Malutka daje mi popalić, kopie, wierci się wczoraj miałam straszny ból w prawej pachwinie, chyba coś z jajnikiem, wizytę mam 14 muszę koniecznie gince powiedzieć. Ale wstałam rano i jest ok, może to od nadmiaru ruchu szczególnie teraz jesteśmy mega zalatani.
Martita ja czuję takie ruchy!!! juz kilka razy chcialam was zapytac czy tez takie czujecie, ale martwilam się, ze albo przesadzam albo to cos poważnego i starałam się o tym nie myśleć. ale dokładnie czuję tak jak piszesz - bardzo szybkie ruchy, jakby wiatraczek ktos włączył w środku albo trzepotanie skrzdelek,drgawki takie.. i tez często to czuję, kilka razy dziennie.
reklama
rsz91
Fanka BB :)
Milady na pewno wszystko się uda!
Ja słuchajcie mam dziwne bóle przy załatwianiu się na dole po prawej stronie.... nie moge podnieść się z bólu z deski..... tak mnie boli.... nie wiem od czego...czy maluda akurat tak nisko jest.... miał ktoś tak?
Dzisiaj na obiad robie koltecilki jajeczne ze szczypiorkiem i ryżem , ziemniaki purre , marchewkę z groszkiem
Wieczorem jadę z psem do weterynarza na szczepienie itp. ale od kilku dni sika pod siebie,nie wiem czy ma chory pęcherz czy jej na dworze zimno jak wychodzi się załatwiać...
Ja słuchajcie mam dziwne bóle przy załatwianiu się na dole po prawej stronie.... nie moge podnieść się z bólu z deski..... tak mnie boli.... nie wiem od czego...czy maluda akurat tak nisko jest.... miał ktoś tak?
Dzisiaj na obiad robie koltecilki jajeczne ze szczypiorkiem i ryżem , ziemniaki purre , marchewkę z groszkiem
Wieczorem jadę z psem do weterynarza na szczepienie itp. ale od kilku dni sika pod siebie,nie wiem czy ma chory pęcherz czy jej na dworze zimno jak wychodzi się załatwiać...