reklama
rsz91
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
A ja co chwilę w rozjazdach.... U nas też mrozi nieźle.... Z humorkami to mam róznie mam rózne stany emocjonalne.... Dzisiaj dzwoniłam dowiedzieć się o praktyki, bo robię studia podyplomowe, do jesieni muszę zrealizować praktyki no i wolę teraz to zrobić, a nie po porodzie.
Wizytę mam w następnym tygodniu... w tym tygodniu mam zjazd weekendowy na uczelni.
Dzisiaj idę do fryzjera podciąć końcówki...
A ja co chwilę w rozjazdach.... U nas też mrozi nieźle.... Z humorkami to mam róznie mam rózne stany emocjonalne.... Dzisiaj dzwoniłam dowiedzieć się o praktyki, bo robię studia podyplomowe, do jesieni muszę zrealizować praktyki no i wolę teraz to zrobić, a nie po porodzie.
Wizytę mam w następnym tygodniu... w tym tygodniu mam zjazd weekendowy na uczelni.
Dzisiaj idę do fryzjera podciąć końcówki...
Lusinda890
Po badaniach dzis i jakoś nie było strasznie. Nawet szybko mi zlecial czas i przy pkazji się zwazylam to 4kg przytylam przez ten miesiac...
Dziś odbieramy teściów z lotniska to jeszcze nas czeka wycieczka do Bydgoszczy no ale w końcu wracamy do naszego domku może nareszcie się wyspie
Dziś odbieramy teściów z lotniska to jeszcze nas czeka wycieczka do Bydgoszczy no ale w końcu wracamy do naszego domku może nareszcie się wyspie
Hej dziewczyny, dzisiaj faktycznie lepiej nie wychodzić z domu taki mróz. Ja właśnie wracam z gimnastyki i mimo że jestem ubrana jak na Syberię to prawie zmarzlam na przystanku :/
Kitki zazdroszczę Ci spokoju, ja wpadam w coraz większą panikę może to taka panika pierworodki najchętniej kupiłbym wszystko juz teraz ale musiałabym się chyba zadluzyc
Ania Twój obiadek brzmi pysznie, zrobię taki chyba jutro dziś jest mi już zbyt zimno żeby do sklepu zachodzić.
Wieczorem wybieram się do Ikei zamówić meble do dziecięcego pokoju
Trzymam kciuki za wizyty!
Kitki zazdroszczę Ci spokoju, ja wpadam w coraz większą panikę może to taka panika pierworodki najchętniej kupiłbym wszystko juz teraz ale musiałabym się chyba zadluzyc
Ania Twój obiadek brzmi pysznie, zrobię taki chyba jutro dziś jest mi już zbyt zimno żeby do sklepu zachodzić.
Wieczorem wybieram się do Ikei zamówić meble do dziecięcego pokoju
Trzymam kciuki za wizyty!
Martita, Kitki wlasnie nie wiem jak to zrobiłam mnie się coś wydaje ze mnie wtedy chyba źle zwazyly, ale w sumie mało istotne chociaż tak jak mówiłam słodycze jednak odstawiłam, chociaż nie kategorycznie
Co do ktg to tez się zdziwiłam ze to juz.
Co do ktg to tez się zdziwiłam ze to juz.
Dziewczyny grAtuluje wizyt
Alunia to ci sie upieklo
Schauma skad wiesz ?? ;DDD wlasnie dzisiaj bd pakowac siebie a jak wypiore i wyprasuje to dorzuce malego )
Kitki hehe no widzisz, to jak ci maz auto zostawi ktoregos dnia tkwtedy sprawdz dokumenty u nas w miescie taki mroz ze ja tylko do auta szybko bo przez ten mrozny wiatr to wieciej na minusie sie wy daj e jak to sie szybko pogoda potrafi zmienic ;0
Alunia to ci sie upieklo
Schauma skad wiesz ?? ;DDD wlasnie dzisiaj bd pakowac siebie a jak wypiore i wyprasuje to dorzuce malego )
Kitki hehe no widzisz, to jak ci maz auto zostawi ktoregos dnia tkwtedy sprawdz dokumenty u nas w miescie taki mroz ze ja tylko do auta szybko bo przez ten mrozny wiatr to wieciej na minusie sie wy daj e jak to sie szybko pogoda potrafi zmienic ;0
Ja to sie ciesze bo wszystko mam zostalo mi tylko to wszystko wyprac i wyprasowac a tak mnie boli kregoslup od stania ze zrobie to niebawem i bd miec spokuj bo i tak z meza i dzieci mam codziennie tyle prania ze hej! I roboty w domu wiec naprawde super ze nie zostawilam na ostatnia chwile tego bo juz mam wyprawkowanie z glowy ,zaraz zaczne 30 tydzien a juz chodze jakbym sie miala rozsypac heh
reklama
kasiunia123
Kitki szybko nam poszło bo dom jest 5 letni, także nowoczesnie wyszykowany także odswiezylismy tylko ściany i kolory dobraliśmy w naszym stylu
Magda dobrze, że już w domu będziesz, bo nie ma to jak u siebie
rsz mnie też męczą bóle pleców
bluelovi zazdroszczę gotowej wyprawki
A my właśnie z córcia do mamy na obiad przyjechaliśmy, bo u nas na osiedlu pękła rura i nie mam wody, a taką mam ochotę na zupę
Magda dobrze, że już w domu będziesz, bo nie ma to jak u siebie
rsz mnie też męczą bóle pleców
bluelovi zazdroszczę gotowej wyprawki
A my właśnie z córcia do mamy na obiad przyjechaliśmy, bo u nas na osiedlu pękła rura i nie mam wody, a taką mam ochotę na zupę