reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ja tez mam juz cała wyprawkę ;) nie wiedziałam ze tak łatwo pójdzie ..tylko wózek kupiłam i pościel..resztę na cudzesach dostanych od znajomych :)

Rsz ładny i ile metrów do sprzątania ;) ja mam 140 m z garażem i mam dość. Wolałabym mieszkanko 3 pokojowe ;D ale za późno ;P

Mada super wieści, nie ma jak w domu :)
Alunia w końcu odpoczniesz, no i wyniki super :)
rsz91 dobry pomysł z praktykami, lepiej przed porodem wszystko co się da pozałatwiać.
Lusinda, nie ma to jak własne łózko :)
U mnie ktg też dopiero po 35 tc, w pierwszej ciaży miałam tylko raz.
Bluelovi sama zaczynam myśleć o torbie a pamiętam że Ty pierwsza podjęłaś temat :) mi brakuje kilku rzeczy, ale po 30 tc chyba zacznę pakowanko, niech leży w razie czego.
kasiunia pewnie cieszysz się, z nowego domku. My z mężem też poważnie myślimy nad powiększeniem lokum tylko zastanawiamy się czy większe mieszkanie w centrum czy dom poza miastem. No i sondujemy rynek kredytów bankowych.

Mój mąż poszedł w końcu ze zdjęciem swojej kostki do lekarza i okazało się, że kość złamana :eek: W gips mu nie wsadzą, ale ma nosić taki sztywny stabilizator na kostkę i jak najmniej chodzić + L4 na 3 tygodnie, gdzie on ma roboty mnóstwo bo zamyka budowę. Więc ten tydzień będzie chodził do pracy bo nie ma go kompletnie kto zastąpić, dobrze że chociaż środa wolna. A kolejne 2 tygodnie pewnie będzie pracować z domu. Ten to zawsze musi coś nawywijać - nie pamiętam czy pisałam jak to się stało - w centrum handlowym nie chciało mu się obejść dookoła takie długiej ławki i chciał ją przeskoczyć, niestety chyba zapomniał że nie ma już 16 lat za to ma 100 kg wagi, a ławeczka nie była przytwierdzona na stałe :errr: Nie ma to jak odpowiedzialny ojciec rodziny z dwójką (wkrótce) dzieci :errr:

I nie wspomnę, że dwa miesiące temu też próbował przeskoczyć jakąś barierkę na budowie i "się nie udało" - ta sama noga była szyta i wielki krwiak. No nic się facet na błędach nie uczy :no2:

Ania u nas 150m ..moze ciut mniej...i schody mnie dobijają ...nie mam siły po nich chodzić :( męża wysyłam na gore jak cos potrzebuje ...wolałabym jednopoziomowe lokum ..nasz dom jest dość stary mimo iż po remontach ale nie ma to jak pod siebie zaprojektować i wybudować ...niestety nie na nasza kieszeń :(

Schauma no to współczuję Twojemu mężowi, najgorsze że stało się to w tak kiepskim czasie.

Aluniawdz gratuluję utrzymania wagi, u mnie +1 kg od ostatniej wizyty.

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt. Miło się czyta jak wszystko jest OK.

Ja już wracam od lekarza. U mnie też wszystko ok, w tym cukier. Kolejna wizyta 27 stycznia.

Nam się zawsze marzył taki dom z dwoma dobudowanymi garażami.... , a powierzchnia dlatego taka duża, bo chcemy mieć trójkę dzieci... wiec nie opłaca nam się narazie kupować mieszkania tylko od razu lepiej zacząć budowę. Działkę mamy dosyć dużą bo prawie 2000 metrów

reklama
Marzenka masz rację, że płaskie domy jednopoziomowe są super, ale niestety te piętrowe są tańsze i w budowie i w utrzymaniu, ogrzewaniu itd. Niestety za wszystko trzeba płacić :(

Do góry