reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita - narobilas mi ochoty na nalesniki. Mniam ☺ moze w tyg zrobie takie z pieczarkami parowka czy kielbaska i tartym zoltym serem, panierowane. Mmm pychotka..i dupa znow urosnie :(

Dziewczyny a macie jakies dobre preparaty na zgage? Bo od dwoch dni mi ciezko wieczorem. Jakby mi w gardle stalo i troche gryzie. To chyba zgaga co? Dzis w nocy meczylam sie prawie godz zanim usnelam

reklama
Kitki mój maz tez stwierdził ze w góry nie ale nad morze to chyba sie wybierzemy ;)

Marzenka mam to samo. Od kiedy mamy swój domek to jak jesteśmy w gościach to tylko marze o swoim łożku ;)
Kitki mi na zgagę tylko pomaga leżenie na lewym boku żadne mleko czy migdały.

Mimo mrozu i słoneczka spać mi się chce.... wywaliłam się na śniegu.... na szczęście na kolana i dłonie upadłam... kolano zbite :(

Kitki na zgage to słyszałam, ze migdały są dobre i mleko, ale na sobie nie testowalam bo mnie to na szczęście omija póki co. i dokladnie jak ania pisze - lezenie na lewym boku.

dziewczyny jak mam wizytę u położnej na 10:30 i muszę donieść mocz to donieść ten poranny czy późniejszy? tylko ze ja będę w pracy i rano wstaję o 5, będzie ok taki mocz z 5 rano?

rsz to uwazaj na siebie, ale sniegu to wam zazdroszcze ja o nim moge pomarzyc 10stopni na plusie i w dodatku pada ale deszcz...

Hey. Ja juz w domku, pusto.. Mąż z Ada pojechali na łyżwy. mogę odpocząć w ciszy
Ja mam materac po adzie, gryka - kokos. ale teraz co przeczytałam to już chyba kupie nowy

Milka mi zostało tylko 5 dni urlopu do kwietnia, i nie mogę wziąść urlop z puli który zaczynam od nowego roku podatkowego ( u nas to kwiecień) . Dopiero gdy będę wracać z macierzyńskiego wykorzystam Bodajże 40 dni, więc zamiast wracać w styczniu wrócę gdzieś na początku marca.

My na wakacje to chyba tylko do pl, będziemy remontować cały dom, wiec kasy nie będzie i czasu też. co roku latamy w ciepłe kraje, cóż polecimy za rok.mamy nawet plan żeby dzieci u babci w pl zostawić i zaszaleć we dwójkę.

Zapomniałam napisać ze mój obwód brzucha to 92 cm. Mała bardzo szaleje, chyba nie lubi jak siedzę wyprostowana bo wtedy kopie ile się da :)

Moja mała też szaleje... zaraz się biorę za prasowanie, ale ogolnie nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień:/

reklama
Kurczę... Dobrze że jestem na tym forum bo ja przeciez nic nie wiem. Chyba pójdę za waszymi radami i faktycznie kupię nowy materac. A teściowej nic nie powiem, bo ona to zaraz by sie obrazila.
Kolorki pięknie dobrane do pokoiku. Tez chcę coś prostego i ładnego bez zadnego wymyslania:)
A co do moich wakacji to nie planuję jeszcze bo w tym roku napewno będę musiała pojsc na praktyki studenckie więc juz jeden miesiąc odpada :/ a po za tym to wszystko będzie zależało od finansów ;)
Z materacykiem dla mnie jest jak z bielizna :-) nic nie mów, zeby sie nie obrazila i kup nowy.Ja tak robie bo moja tesciowka tez ma inne zdanie ode mnie ;-) tez mialam dostac caly zestaw ale sa dla mnie rzeczy ktore muszą być nowe.

Do góry