reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

renia mi tez się tak ciężko robi, zwłaszcza jak po schodach chodzę to dyszę jak parowóz :D i często nie mogę złapać oddechu.

Kitki my głównie ze względu na upały latamy jesienią. no i ceny niższe :) póki mały nie będzie chodził do szkoly to utrzymamy tradycję jesiennych urlopów, a później to nie wiem, chyba będzie trzeba wybierać chłodniejsze miejsca.

reklama
My chcemy jechac na wakacje ze względu na córkę bo ona juz nie moze się doczekać. Na sam koniec sezonu liczę ze nie będzie tak gorąco. Na cieple kraje na pewno bym sie nie zdecydowala z takim maluchem.

My w wakacje zawsze gdzieś latamy... ale w te wakacje maleństwo będzie za małe , żeby lecieć gdzieś... Więc na pewno gdzieś pojedziemy... Może Włochy, albo Chorwacja... a jak nie no to zostaje Polska....

My zaraz na zakupy do auchan jedziemy. Chce wykorzystac ze weekend i mam meza to nie bede musiala targac. Juz mu taka liste zrobilam...soki wody rozne sloiki...to sie biedak natacha. Pozniej do tesciow na obiadek bo brat z dziewczyna ma tez byc takze posiedzimy ze 2-3 godz objem sie znow jak mops i tyle mojego dzis:D
Mam zamiar stanac do tej kasy z pierwszenstwem...maz juz sie smieje ze predzej mu kaktus wyrosnie niz mnie przepuszcza..jeszcze zobaczymy ;)

reklama
Do góry