reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dawno mnie tu nie bylo....troche poczytalam,troche obejrzalam co kupiliscie i wasze brzuszki.....piekne sa!!! My wszystko mamy po synku....troche zaluje ze nie moge kupowac wyprawki...ostatnio wymalowalam pokoik dla baby...teraz tylko dokupic komode pod przewijak i wyniagac ciuszki po synku..... macie juz imiona dla chlopcow wybrane? Bo ja za chiny ludowe nie wiem co wybrac zeby pasowalo w de i pl

A materacyk kupuje raczej piankowy.... tez slyszalam o tych robalach,malo tego zdjecia widzialam i nikt mnie do tego nie przekona.... dla mnie chodzi tylko o kase...zawsze cos bedzie na topie a taraz potem jest co innego

Załączniki

• 20160101_175636.jpg
    20160101_175636.jpg
    429,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Co na weekend planujecie?

My chyba na jakiś spacer sie wybierzemy na stare miasto, bo córka uparla sie żeby po raz drugi zobaczyc szopkę :)

Klaczek ja kupiłam takie podklady.

Przezcytalam dzis ze znieśli obowiązek pojscia dzieci 6letnich do szkoły, bardzo mnie to ucieszylo tylko musze zweryfikować czy to prawda.

Infiniti śliczne łóżeczko i pościel. Ja pewnie przywiozę przed samym porodem od teściów albo od moich rodziców bo mamy u nich takie "zapasowe" gdzie Laura śpi jeśli zostajemy na noc. Na początku tak przekoczujemy a potem pewnie kupię Laurze już normalne łóżko. szkoda mi jak na razie kupowac nowego skoro to od teściów jest mało użytkowane.

Schauma - pewnie ze tak. Tez bym tak zrobila

Alunia - tez bym na twoim miejscu kupila nowy materac

Ja chce lozko turystyczne i ostatnio widzialam taki gruby materac ale skladany i pani polecala. I tak mysle ze u nas to super rozwiazanie

A zmieniajac temat...planujecie juz wakacje☺ my stwierdzilismy ze gory odpadaja bo i tak nie skorzystamy za wiele z maluszkiem. Ja w ogole jestem za tym zeby jechac do domku nad morze albo nad jezioro zeby bylo wiecej luzu niz w hotelu. W hotelu w pokoju 2 os z dostawka i maluszkudm to nie bedzie sie jak ruszyc. No chyba ze jakies studio ale to juz cenowo zazwyczaj powala. Zrobilam wczoraj rekonesans domkow na wybrzezu i poj drawskim ale nic nie powalalo. Minusem brak wyzywienia bo wygodnie byloby miec i sie nie martwic. Myslicie w ogole o wczasach w tym roku czy nie? Bo moze niepotrzebnie was zanudzam;)

A jakby ktoras byla zainteresowana komfortowymi domkami z wyzywieniem basenem placami zabaw dla dzieci klubikiem i przede wszystkim przestrzenia to szczerze polecam KACZE STAWY w Łebie. Bylismy 2 lata temu i nadia do dzis mowi ze to jej najlepsze wakacje

Hej kochane u nas w sylwestra córcia zasnela o 22:30 obudziła się o 5:40 :-D w końcu postanowiłam wejść na wagę no i w 3 tyg przytyłam 2 kg razem mam już 12 kg na plusie :-( dlaczego ja tak tyje szybko ;-) co do obwodu to mam 101 cm :-D dzisiaj jedziemy do teściów po pieska i do jutra tam zostaniemy :-) Ja łóżeczko uszykuje już pewnie w lutym wrazie gdyby znowu córcia chciała przyjść msc wcześniej na świat, muszę być przygotowana już pod koniec lutego z wszystkim.
Infini pięknie :-D
Ania odpocznij :-*
Milka tylko nie grypa kokos już któryś raz słyszę że są w nich robaki, ja mam teraz taki normalny piankowy z czym nie pamiętam teraz dokładnie jest z Ikea kosztował około 150zl, córcia używa go cały Czas i jest super :-)
Majka wapno myślę że możesz wypić
Andav super pokój :-)
Martita ja jak napisałam dwa dni u teściów pobieramy z córcia w śniegu :-D mieszkają w lesie więc będzie fajnie :-)
Co do obowiązku szkolnego to dobrze moim zdaniem, ja się zastanawiam czy te 500zl na dziecko wejdzie w życie ;-)

Kitki my planujemy na koniec sierpnia nad morze, tylko pewnie z tydzień bo zawsze na dwa jeździmy. Chyba skorzystamy z kwater co w zeszłym roku byliśmy bo blisko morza, a jeździmy juz trzy lata do Wladyslawowa.

reklama
Tusia ..juz po :)leniwie i rodzinnie w domciu :) odkąd mamy swój kąt moge spędzać w domu wszystkie okoliczności ;) ...wlasnie mówiłam wczoraj mężowi ze chyba znow na żadne wakacje nie pojedziemy tylko lokalnie będziemy zapewniać rozrywki dla dzieci :)juz 2016 ..za 2,5 miesiąca zaczniemy rozpakowywać nasz kwietniowy wątek !....moj malutki od 3dni ostro dokazuje..naprawde duzo sie rusza...u nas 28tydz i różnica ogromna ..termin chyba na koniec marca nam sie przesunie ...bardzo bym chciała na Wielkanoc urodzić:)maż ma wtedy tydzień wolny od pracy a dzieci od szkoły..podczytuje forum ale teraz kiedy od tyg mam dzieci w domu i mężu tez nie pracuje po pracy zwykle gdzieś jeździmy i czas mam bardzo wypełniony...
...ostatnio przebojem okazały sie kręgle moja 8 latka wygrała 2 razy z rzędu z tatusiem i bratem...synek stwierdził ze bez siostry następnym razem jedzie na kręgle ;)

Do góry