reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dawno mnie tu nie bylo....troche poczytalam,troche obejrzalam co kupiliscie i wasze brzuszki.....piekne sa!!! My wszystko mamy po synku....troche zaluje ze nie moge kupowac wyprawki...ostatnio wymalowalam pokoik dla baby...teraz tylko dokupic komode pod przewijak i wyniagac ciuszki po synku..... macie juz imiona dla chlopcow wybrane? Bo ja za chiny ludowe nie wiem co wybrac zeby pasowalo w de i pl

A materacyk kupuje raczej piankowy.... tez slyszalam o tych robalach,malo tego zdjecia widzialam i nikt mnie do tego nie przekona.... dla mnie chodzi tylko o kase...zawsze cos bedzie na topie a taraz potem jest co innego

Załączniki

• 20160101_175636.jpg
    20160101_175636.jpg
    429,9 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Co na weekend planujecie?

My chyba na jakiś spacer sie wybierzemy na stare miasto, bo córka uparla sie żeby po raz drugi zobaczyc szopkę :)

Klaczek ja kupiłam takie podklady.

Przezcytalam dzis ze znieśli obowiązek pojscia dzieci 6letnich do szkoły, bardzo mnie to ucieszylo tylko musze zweryfikować czy to prawda.

Infiniti śliczne łóżeczko i pościel. Ja pewnie przywiozę przed samym porodem od teściów albo od moich rodziców bo mamy u nich takie "zapasowe" gdzie Laura śpi jeśli zostajemy na noc. Na początku tak przekoczujemy a potem pewnie kupię Laurze już normalne łóżko. szkoda mi jak na razie kupowac nowego skoro to od teściów jest mało użytkowane.

Schauma - pewnie ze tak. Tez bym tak zrobila

Alunia - tez bym na twoim miejscu kupila nowy materac

Ja chce lozko turystyczne i ostatnio widzialam taki gruby materac ale skladany i pani polecala. I tak mysle ze u nas to super rozwiazanie

A zmieniajac temat...planujecie juz wakacje☺ my stwierdzilismy ze gory odpadaja bo i tak nie skorzystamy za wiele z maluszkiem. Ja w ogole jestem za tym zeby jechac do domku nad morze albo nad jezioro zeby bylo wiecej luzu niz w hotelu. W hotelu w pokoju 2 os z dostawka i maluszkudm to nie bedzie sie jak ruszyc. No chyba ze jakies studio ale to juz cenowo zazwyczaj powala. Zrobilam wczoraj rekonesans domkow na wybrzezu i poj drawskim ale nic nie powalalo. Minusem brak wyzywienia bo wygodnie byloby miec i sie nie martwic. Myslicie w ogole o wczasach w tym roku czy nie? Bo moze niepotrzebnie was zanudzam;)

A jakby ktoras byla zainteresowana komfortowymi domkami z wyzywieniem basenem placami zabaw dla dzieci klubikiem i przede wszystkim przestrzenia to szczerze polecam KACZE STAWY w Łebie. Bylismy 2 lata temu i nadia do dzis mowi ze to jej najlepsze wakacje

Hej kochane u nas w sylwestra córcia zasnela o 22:30 obudziła się o 5:40 :-D w końcu postanowiłam wejść na wagę no i w 3 tyg przytyłam 2 kg razem mam już 12 kg na plusie :-( dlaczego ja tak tyje szybko ;-) co do obwodu to mam 101 cm :-D dzisiaj jedziemy do teściów po pieska i do jutra tam zostaniemy :-) Ja łóżeczko uszykuje już pewnie w lutym wrazie gdyby znowu córcia chciała przyjść msc wcześniej na świat, muszę być przygotowana już pod koniec lutego z wszystkim.
Infini pięknie :-D
Ania odpocznij :-*
Milka tylko nie grypa kokos już któryś raz słyszę że są w nich robaki, ja mam teraz taki normalny piankowy z czym nie pamiętam teraz dokładnie jest z Ikea kosztował około 150zl, córcia używa go cały Czas i jest super :-)
Majka wapno myślę że możesz wypić
Andav super pokój :-)
Martita ja jak napisałam dwa dni u teściów pobieramy z córcia w śniegu :-D mieszkają w lesie więc będzie fajnie :-)
Co do obowiązku szkolnego to dobrze moim zdaniem, ja się zastanawiam czy te 500zl na dziecko wejdzie w życie ;-)

Kitki my planujemy na koniec sierpnia nad morze, tylko pewnie z tydzień bo zawsze na dwa jeździmy. Chyba skorzystamy z kwater co w zeszłym roku byliśmy bo blisko morza, a jeździmy juz trzy lata do Wladyslawowa.

reklama
Tusia ..juz po :)leniwie i rodzinnie w domciu :) odkąd mamy swój kąt moge spędzać w domu wszystkie okoliczności ;) ...wlasnie mówiłam wczoraj mężowi ze chyba znow na żadne wakacje nie pojedziemy tylko lokalnie będziemy zapewniać rozrywki dla dzieci :)juz 2016 ..za 2,5 miesiąca zaczniemy rozpakowywać nasz kwietniowy wątek !....moj malutki od 3dni ostro dokazuje..naprawde duzo sie rusza...u nas 28tydz i różnica ogromna ..termin chyba na koniec marca nam sie przesunie ...bardzo bym chciała na Wielkanoc urodzić:)maż ma wtedy tydzień wolny od pracy a dzieci od szkoły..podczytuje forum ale teraz kiedy od tyg mam dzieci w domu i mężu tez nie pracuje po pracy zwykle gdzieś jeździmy i czas mam bardzo wypełniony...
...ostatnio przebojem okazały sie kręgle moja 8 latka wygrała 2 razy z rzędu z tatusiem i bratem...synek stwierdził ze bez siostry następnym razem jedzie na kręgle ;)

Do góry