reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Melduje sie Noworocznie ☺ ja juz po spacerze z psem. U nas slizgawka na chodnikach :eek: normalnie lyzwy mozna zakladac i jechac;) poszlam tylko na najblizszy trawnik i do domu. Balam sie ze jeszcze orla wywine i dopiero bedzie :)
Corka mnie obudzila o 6.40 'mama kiedy beda sztuczne ognie' :D

Witam dziewczyny noworocznie. Wszystkiego co najlepsze, spelnienia marzen i szczesliwych rozwiazan.
My byliśmy u znajomych z naszą trzylatka. Było nas w sumie 12 dorosłych i 5 dzieci. Nawet fajna impreza się zrobiła. Ja miałam radlera 0 proc. ;) corcia dotrwala do 24 zobaczyła nasze prywatne fajerwerki i pojechaliśmy do domu. A ile było płaczu ze już jedziemy jakby ja ze skóry obdzierali.
Wczoraj miałam wizytę z usg (opisalam w watku z wizytami). Domi waga książkowa 750g. Następna wizyta 21.01.
A co do wagi to od ostatniej wizyty (5 tyg temu) przytylam 4 kg ale na sxczescie lekarz nic nie mowil. Tylko soli nie kazał używać. Ale mimo wszystko od dziś przechodzę na dietę tzn nie ilościowa Ale jakościowa ;)
To moje postanowienie noworoczne (lekkie regularne posiłki, gotowane lub pieczone i dużo wody). niestety przez bolacy brzuch muszę się ograniczyć z ćwiczeniami.
Miłego dnia dziewczyny.

Ja juz tez dawno wstałam. U nas pada śnieg. Tylko mąż śpi i chyba długo nie wstanie hehehehe jak dobrze obudzić sie w nowy rok i nie mieć kaca :D

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku drogie mamusie :-)
Ja juz wyszukiwana uciekam do pracy :-( u mnie sylwester śpiący, wytrzymałam lezaco na kanapie i 00.10 byłam już w łóżku. Oby ten dzień szybko zlecił, pa do później

reklama
Wspolczuje pracy w Nowy Rok :( mój mąż wrócił po 7 rano, teraz śpi a na 16 znów do pracy...

Czy któraś z Was moze byla albo slyszala jakies opinie o filmie Fistaszki? Bo zastanawiam się czy z corka nie pójść w weekend.

Do góry