reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Annika gratuluje ale duzy chlopczyk :))) wspolczuje cukrzycy ale jakos to ogarniesz jeszcze tylko 12 tyg. Do terminu nam zostalo. To twoja pierwsza ciaza cukrzycowa? Tez dzis robilam test i bd czekac na wyniki. A powiedz mi to sie jakos objawia ??

Bluelovi ja w córcią w ciąży wypiłam glukozę ze smakiem :-D teraz to ledwo dałam radę...
Martita super, że wszystko w porządku moja też juz na ostatniej wizycie była głową w dół :-)
MiLady oby ból szybko minął i na pewno można leczyć kanałowo a nawet trzeba bo chore zęby zagrażają też maleńswu
Renia też o tym myślę, najbliżej mam mamę więc pewnie do niej małą zawieziemy albo mąż po nią pojedzie żeby była u nas wszystko zależy jak acja będzie się rozwjać ;-) gorzej jak będzie w pracy to taxi będę musiała jechać :-D
Wiosenka ja mam więcej na plusie i pewnie więcej w obwodzie, rozstępnu nie mam żadnego nigdzie nowego, mam z zeszłej ciąży na biuście tzn pod nim i dwa małe na brzuchu :-)
Rsz ja smaruję teraz Perfecta MAMA ty się nie martw o brzuszek tylko ciesz! Tak po prostu masz, jeszcze ci urośnie trochę, spokojnie :-)
Mada gratuluję
Annika super duży chłopczyk :-) co do wyników dieta i leki i wszystko się poprawi :-D

kochane ja jutro jadę na badania żeby przed wizytą były, mam w poniedziałek, ja na sylwestra jade do rodziców żeby sama z córcią nie siedzieć bo mąż ma nockę , ale dzień spędzimy razem, jakoś nie czuję tego końca roku i świętować mi się nie chcę ;-)

Bluelovi tego koloru co najpierw chcieliśmy już nigdzie nie da rady kupic, zresztą on się nie za bardzo mezowi podobal. A ten kolor razem z corka wybierałam, ona ma teraz w glowie niebieski :) wiec dla siebie i dla siostry wybrala tez niebieskie foteliki :D

Pare dni mnie nie było a tu 60 nowych stron :/ nie do nadrobienia jestescie. Mam nadzieje ze u was wszystko ok, u nas super, wszystko ok. Ja juz 10 kg na plusie, lekarka mówi ze trochę przesadzilam :p no trudno, nic nie poradzę ze jestem taka głodna...

reklama
Ja tez się dziś ważyłam i teraz to tez juz mam +10 lol najgorsze ze w tym miesiącu mi 4 kg doszło ciekawe co mój gin powie no ale też trudno kazał mi się oszczędzać to teraz ma :p teraz musze się pilnować żeby tak po 2kg na msc przybierać najlepiej... Ale dziś czytałam ze największy przyrost jest w 2trym a w 3 juz mniej gwałtownie. Ja jakoś zaczynam 3 teraz tylko nie wiem dokładnie kiedy bo nie liczę :D

Do góry