reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

O nareszcie mogę coś napisać :))

Martita trzymam kciuki.

Pissłyscie o wadach wzroku i stwierdziłam ze zapisze się do okulisty. Nie mam niby żadnej wady ale przy badaniach do pracy jakieś dwa lata temu, lekarce coś się nie podobało w dnie oka i skierowała mnie na badanie z zakropleniem. Wtedy to zignorowałam bo zupełnie nie miałam czasu, ale skoro piszecie że poród naturalny mógłby być niebezpieczny to pójdę sprawdzić co tam mam...

reklama
Tez chce się zmierzyć ale nie mam metra ani nawet linijki. Chce juz do domuuu ;) na szczęście jeszcze ze 3 godzinki i ruszamy w trasę powrotna ufff

Fenika mój lekarz wymaga zaświadczenia od okulisty ze dno oka wyszlo dobrze i nie ma przeciwskazań do porodu Sn wiec warto sie wybrac na takie badanie.

Wiecie co siedze w laboratorium i wypilam glukoze i szczerze mowiac to pycha bylo ,chyba jestem nienormalna bo bym jeszcze czekolade zjadla ;0 rozumiecie cos z tego ..?? Teraz bd miec pobranie o 10.30 i 11.30 ;)

Martita kciuki ;))

Mierzcie sie mierzcie ale ja to I tak najszczuplejsza z Was jestem ;) !
Ale na Sylwka to w domu przesiedzimy, przykaz lekarza. Mam nadzieje ze mnie spioch nie zlapie przed polnoca
Martita, kciuki zacisniete!

My sylwester też w domu z tvn :D już sami bo goście pojechali. Ale mam bezalkoholowego szampana i zrobię kilka przekąsek to posiedzimy. Znajomi wszyscy w Pl jeszcze ze świąt nie powracali więc nawet nie ma kogo zaprosić.

Witajcie. W koncu moge cos napisac.
Ja sie nawet nie mierze bo sie boje. Jutro mam wizyte sylwestrowa z usg wiec trzymajcie kciuki.
My sylwestra u znajomych z dzieciaczkami beda mialy zabawe.
Milka Ania wszystkiego naj naj najlepszego (wczoraj poslyzylam sie postem Kitki bo nie moglam nic napisac).
A i wczoraj mialam bol jak Milka. Tak jakby na okres. Niezbyt mocny ale dokladnie taki jak przed okresem. Lezalam caly dzien zjadlam jedna nospe i dzis lepiej. Ale sie bardzo wystraszylam bo oczytalam sie o odklejajacych sie lozyskach i przedwczesnych porodach. I chyba czas zluzowac, nie spieszyc sie. W koncu zaczynamy trzeci trymestr ;)

reklama
Do góry