reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Marciosz aż po metr sięglam, ja mam teraz 93 na wys pępka ale też z Damianem na bank mialam mniej wydaje mi się ze z takim brzuchem jak teraz to juz rodzilam :D

O boze po co ja ten centymetr brałam do łapy ;-( ja mam 93 cm w pępku.ale moj brzuch jest wystający jakbym piłkę dzieciom zabrała i połknęła eh.To moja druga ciąża ale pierwszy poród wiec nie wiem czy to ma znaczenie.Generalnie uważam że jak na 26 tc mam co nosić;-)

haha czytam czytam i musiałam też sięgnąć po centymetr :p Na wysokości pępka 93 cm, ogólnie widzę, że mamy podobne wymiary brzuszków :)

Co do znaku to mój tata jest byk, a brat baran, brat ma bardziej przystępny charakter :D Ale do byka i tak nie donoszę, zwłaszcza, że miałam operację serca i raczej będzie cesarka, a podobno często cc jest przed terminem, może nawet zahaczę o ryby, ale wątpie : )

Ja sie w pasie nie mierze. Chociaz z ciekawosci moze jutro...

Co do terminow mam na 11.04. Ale 2 tyg szybciej bedzie cesarska. Prawdopodobnie po swietach. Jak szyjka wytrzyma i donoszę....

jakiś błąd wyskakiwał na forum i nie mogłam nic napisać :oo2:
Straszny męczący dzień dzisiaj. jutro miałam robić wyniki ale pani w laboratorium powiedziała że skoro mam jeszcze kilka dni do wizyty to lepiej poczekać do 4 lub 5 stycznia to już się wykuruje

Centymetra to ja wolę nie brać do ręki bo już mi wystarczy że na sylwestra kupiłam sobie sukienkę w rozm. 42 :szok: gdzie zawsze 34 lub 36 kupowałam :sad:

Kobiety nie dolujcie mnie juz :-( ja na wys pępka mam 101!!! Matko i córko ja sie chyba dotoczę na ten poród...
Co do slono słodkich połączeń to Kitki polecam czekoladę z solą. Nie wiele osób wie że sól mocno podkreśla słodkość czekolady :)
Ooo Majka a do kogo chodzisz w Matce Polce??

reklama
Kobiety nie dolujcie mnie juz :-( ja na wys pępka mam 101!!! Matko i córko ja sie chyba dotoczę na ten poród...
Co do slono słodkich połączeń to Kitki polecam czekoladę z solą. Nie wiele osób wie że sól mocno podkreśla słodkość czekolady :)
Ooo Majka a do kogo chodzisz w Matce Polce??
Mój lekarz przyjmuje w szpitalu Świętej Rodziny- Makuła Andrzej,wczesniej przyjmował w Janie Bożym na Kosynierow ale tam zamkneli poradnie ginekologiczna od grudnia.podobno byla nieopłacalna :-/

Do góry