reklama
O boze po co ja ten centymetr brałam do łapy ;-( ja mam 93 cm w pępku.ale moj brzuch jest wystający jakbym piłkę dzieciom zabrała i połknęła eh.To moja druga ciąża ale pierwszy poród wiec nie wiem czy to ma znaczenie.Generalnie uważam że jak na 26 tc mam co nosić;-)
haha czytam czytam i musiałam też sięgnąć po centymetr Na wysokości pępka 93 cm, ogólnie widzę, że mamy podobne wymiary brzuszków
Co do znaku to mój tata jest byk, a brat baran, brat ma bardziej przystępny charakter Ale do byka i tak nie donoszę, zwłaszcza, że miałam operację serca i raczej będzie cesarka, a podobno często cc jest przed terminem, może nawet zahaczę o ryby, ale wątpie : )
Co do znaku to mój tata jest byk, a brat baran, brat ma bardziej przystępny charakter Ale do byka i tak nie donoszę, zwłaszcza, że miałam operację serca i raczej będzie cesarka, a podobno często cc jest przed terminem, może nawet zahaczę o ryby, ale wątpie : )
Lusinda890
Fanka BB :)
jakiś błąd wyskakiwał na forum i nie mogłam nic napisać
Straszny męczący dzień dzisiaj. jutro miałam robić wyniki ale pani w laboratorium powiedziała że skoro mam jeszcze kilka dni do wizyty to lepiej poczekać do 4 lub 5 stycznia to już się wykuruje
Centymetra to ja wolę nie brać do ręki bo już mi wystarczy że na sylwestra kupiłam sobie sukienkę w rozm. 42 gdzie zawsze 34 lub 36 kupowałam
Straszny męczący dzień dzisiaj. jutro miałam robić wyniki ale pani w laboratorium powiedziała że skoro mam jeszcze kilka dni do wizyty to lepiej poczekać do 4 lub 5 stycznia to już się wykuruje
Centymetra to ja wolę nie brać do ręki bo już mi wystarczy że na sylwestra kupiłam sobie sukienkę w rozm. 42 gdzie zawsze 34 lub 36 kupowałam
Kobiety nie dolujcie mnie juz :-( ja na wys pępka mam 101!!! Matko i córko ja sie chyba dotoczę na ten poród...
Co do slono słodkich połączeń to Kitki polecam czekoladę z solą. Nie wiele osób wie że sól mocno podkreśla słodkość czekolady
Ooo Majka a do kogo chodzisz w Matce Polce??
Co do slono słodkich połączeń to Kitki polecam czekoladę z solą. Nie wiele osób wie że sól mocno podkreśla słodkość czekolady
reklama
Mój lekarz przyjmuje w szpitalu Świętej Rodziny- Makuła Andrzej,wczesniej przyjmował w Janie Bożym na Kosynierow ale tam zamkneli poradnie ginekologiczna od grudnia.podobno byla nieopłacalna :-/Kobiety nie dolujcie mnie juz :-( ja na wys pępka mam 101!!! Matko i córko ja sie chyba dotoczę na ten poród...