reklama
Dziewczyny któraś pisała, że miała sprawdzać przepisy, że podobno położna chodzi przed porodem??? Wiadomo coś? Wydaje mi się, że to nie możliwe, bo nie mamy obowiązku informować przychodnię o ciąży, a nie sądzę żeby prywatni lekarze zgłaszali gdzieś. Z tego co słyszałam to po porodzie szpital informuje odpowiednie osoby. Mnie położna "zaprosiła" do przychodni na spotkanie po 30tc.
Na usg wszystko ok, Kaja wazy wg badania 930 gram wszystko ma na swoim miejscu i leży juz glowka do dolu
Ojej jaki już duży skarbek a w opisie piszą, że ma mieć 500-700 chyba nie ma co wierzyć w opisy. Moja co USG lezy głową do dołu i na dodatek nogi też ma koło głowy - akrobatka. Moja wizyta dopiero 14 stycznia, już nie mogę się doczekać.
Dzisiaj odbieram suknię ślubną Aaaaaaaaaaaa został tydzień do wyjazdu............
Dzisiaj musiałam zaliczyć dentystę, bo wypadła mi plomba- na skórce chleba okazało sie, że ząb jest tak zdewastowany , że trzeba kanałowo, lekarka zapewniała, ze nie ma przeciwskazań do kanałowego w ciąży. Teraz znieczulenie puściło, a ząb tak napierdziela, ze chce mi sie ryczeć a paracetamol jeździ w aucie
też miałam leczonego jednego kanałowo niedawno....
o tej położnej to ja pisałam... jutro o mnie przyjeżdza i wszystkiego się dowiem
Rsz mieszkasz w Polsce? Jak ja rozmawiałam i dostałam owe "zaproszenie" to mówiła , ze to nie jest jakiś obowiązek, tylko porozmawiamy o mojej wizji porodu... Mam jedną - szybko , w terminie i bez bólu
klaczek2004
Fanka BB :)
Ja pierwsze słyszę z tą położna. Ja wizję porodu też mam jedna - cc. A co dalej mnie czeka to niestety już wiem. Zazdroszę pierworódkom tej niewiedzy
renia1321
Fanka BB :)
Martita super Ty to masz faktycznie "nudną" książkową ciążę i super, oby tak do końca
Ja do położnej zadzwonię w przyszłym tyg, słyszałam od gina że mnie zaprosi od razu do szpitala obejrzeć, pomoże mi wypełnić dokumenty bo jak mam wybrany szpital to mogę sobie u nich wcześniej dokumenty wypełnić żeby nie robić już tego w czasie porodu. A że pracuje w tym szpitalu, w którym chcę rodzić to akurat
Ja do położnej zadzwonię w przyszłym tyg, słyszałam od gina że mnie zaprosi od razu do szpitala obejrzeć, pomoże mi wypełnić dokumenty bo jak mam wybrany szpital to mogę sobie u nich wcześniej dokumenty wypełnić żeby nie robić już tego w czasie porodu. A że pracuje w tym szpitalu, w którym chcę rodzić to akurat
reklama