reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dziewczyny tak nakręciłyscie mnie z tymi wymiarami, że nie wytrzymałam i tez musiałam się zmierzyć :-) problem w tym, że przeszukałelam cały dom w poszukiwaniu metra i nic z tego. Długo się nie zastanawiałam, wzięłam kabelek z ładowarki obmierzyłam się i ciach przeniosłam to na linijkę hehe. Nie ważne jak ważne, że znam efekt końcowy ;-) u mnie równe 100 cm. No nieźle idziemy do przodu. Ja coś czuje, że jednak będę rodzic w marcu a nie w kwietniu....

reklama
I ja się wczoraj zmierzylam- 96 cm. Ale z córką na tym etapie ciąży brzuszek był mniejszy. Podobno w kolejnej ciąży brzuszki są większe. U mnie idzie w ....ramiona. zawsze byłam drobna w ramionach ale po pierwszej ciąży właśnie tu przybrałam no i teraz tez. I uda. Jak u prosiaczka:) jakoś się tym nie przejmuję. W ciąży chyba przez wysoki poziom hormonów uspokaja mi się trochę żołądek i w końcu mogę zjeść coś innego. Ale apetyt mam kiepski. Jem bo musze,, no i zniknęło moje uzależnienie od slodyczy:)

Bluelovi no nie mów że Ci to smakowało? Zlee nie bylo ale ja przy końcu juz nie mogłam takie to słodkie... Za to w ogóle głodu po tym nie czuję:-D az dziwne ;)

Muszę się również zmierzyć... Od 7 na nogach... też mi się ostatnio niewygodnie śpi...
Jutro sylwester hmm.. a ja nadal nie wiem czy siedzimy w domu czy idziemy do kogos.... Bezalkoholowy szampan już jest :p
Ja mam wizytę 14 stycznia ....
Rozpoczęłam poszukiwania za wózkiem :) Wciągnęło mnie to strasznie
Dzisiaj przyszła mi paczka z legginsami dla mnie... idealnie w porę... zamówiłam ocieplane... a dzisiaj mrozik..

Martita - superasnie ☺
Jak wszystkie to wszystkie...tez sie zmierzylam i wyszlo rowno 100:eek: do porodu to bede wygladac jak z trojaczkami;)
Bylam na krwi oblecialam sklepy zaliczylam US bo mnie wezwali. Mialam kolejne podejscie do urzedu miasta...znow dowodu nie mialam:rolleyes: przypomnialo mi sie przy bankomacie jzk karte wyciagalam...Boze widzisz i nie grzmisz....ja juz nie mam do siebie sily:D
Zaraz przychodzi przyjaciolka z synem na pogaduchy takze nadia szczesliwa bo to rowiesnicy i od ur razem wychowywani. Takze do wieczorka

No to i ja poszłam się zmierzyć no i 94 cm. Synuś ma dużo miejsca :-)
Już odliczam dni do wizyty bo chciałabym popatrzeć na maluszka

Sylwestra spędzimy u moich rodziców z moim rodzeństwem wiec będzie nas 8 osób. Mieliśmy zaproszenie do znajomych ale nie chce moim przeziebieniem ich miesięcznej córeczki zarazić.

reklama
Do góry