Dziewczyny tak nakręciłyscie mnie z tymi wymiarami, że nie wytrzymałam i tez musiałam się zmierzyć :-) problem w tym, że przeszukałelam cały dom w poszukiwaniu metra i nic z tego. Długo się nie zastanawiałam, wzięłam kabelek z ładowarki obmierzyłam się i ciach przeniosłam to na linijkę hehe. Nie ważne jak ważne, że znam efekt końcowy ;-) u mnie równe 100 cm. No nieźle idziemy do przodu. Ja coś czuje, że jednak będę rodzic w marcu a nie w kwietniu....
reklama
klaczek2004
Fanka BB :)
I ja się wczoraj zmierzylam- 96 cm. Ale z córką na tym etapie ciąży brzuszek był mniejszy. Podobno w kolejnej ciąży brzuszki są większe. U mnie idzie w ....ramiona. zawsze byłam drobna w ramionach ale po pierwszej ciąży właśnie tu przybrałam no i teraz tez. I uda. Jak u prosiaczka jakoś się tym nie przejmuję. W ciąży chyba przez wysoki poziom hormonów uspokaja mi się trochę żołądek i w końcu mogę zjeść coś innego. Ale apetyt mam kiepski. Jem bo musze,, no i zniknęło moje uzależnienie od slodyczy
rsz91
Muszę się również zmierzyć... Od 7 na nogach... też mi się ostatnio niewygodnie śpi...
Jutro sylwester hmm.. a ja nadal nie wiem czy siedzimy w domu czy idziemy do kogos.... Bezalkoholowy szampan już jest
Ja mam wizytę 14 stycznia ....
Rozpoczęłam poszukiwania za wózkiem Wciągnęło mnie to strasznie
Dzisiaj przyszła mi paczka z legginsami dla mnie... idealnie w porę... zamówiłam ocieplane... a dzisiaj mrozik..
Jutro sylwester hmm.. a ja nadal nie wiem czy siedzimy w domu czy idziemy do kogos.... Bezalkoholowy szampan już jest
Ja mam wizytę 14 stycznia ....
Rozpoczęłam poszukiwania za wózkiem Wciągnęło mnie to strasznie
Dzisiaj przyszła mi paczka z legginsami dla mnie... idealnie w porę... zamówiłam ocieplane... a dzisiaj mrozik..
Martita - superasnie ☺
Jak wszystkie to wszystkie...tez sie zmierzylam i wyszlo rowno 100 do porodu to bede wygladac jak z trojaczkami
Bylam na krwi oblecialam sklepy zaliczylam US bo mnie wezwali. Mialam kolejne podejscie do urzedu miasta...znow dowodu nie mialam przypomnialo mi sie przy bankomacie jzk karte wyciagalam...Boze widzisz i nie grzmisz....ja juz nie mam do siebie sily
Zaraz przychodzi przyjaciolka z synem na pogaduchy takze nadia szczesliwa bo to rowiesnicy i od ur razem wychowywani. Takze do wieczorka
Jak wszystkie to wszystkie...tez sie zmierzylam i wyszlo rowno 100 do porodu to bede wygladac jak z trojaczkami
Bylam na krwi oblecialam sklepy zaliczylam US bo mnie wezwali. Mialam kolejne podejscie do urzedu miasta...znow dowodu nie mialam przypomnialo mi sie przy bankomacie jzk karte wyciagalam...Boze widzisz i nie grzmisz....ja juz nie mam do siebie sily
Zaraz przychodzi przyjaciolka z synem na pogaduchy takze nadia szczesliwa bo to rowiesnicy i od ur razem wychowywani. Takze do wieczorka
Lusinda890
No to i ja poszłam się zmierzyć no i 94 cm. Synuś ma dużo miejsca :-)
Już odliczam dni do wizyty bo chciałabym popatrzeć na maluszka
Sylwestra spędzimy u moich rodziców z moim rodzeństwem wiec będzie nas 8 osób. Mieliśmy zaproszenie do znajomych ale nie chce moim przeziebieniem ich miesięcznej córeczki zarazić.
Już odliczam dni do wizyty bo chciałabym popatrzeć na maluszka
Sylwestra spędzimy u moich rodziców z moim rodzeństwem wiec będzie nas 8 osób. Mieliśmy zaproszenie do znajomych ale nie chce moim przeziebieniem ich miesięcznej córeczki zarazić.
reklama