reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki dziękuję, kupię na pewno ten magnes:*
milego dnia u mamy :)

już jest lepiej, staram się nawet nie poruszać zeby znów nie wróciło,masakra..

reklama
MiLadyy.. nie przesadzaj ;) jak tam ostatnie przygotowania? Sukienka w domu juz wisi?

Sukienka nadal u krawcowej, we wtorek ostatnia przymiarka, odbiór 5 stycznia, dobrze, że dużo zapasu zrobiła, bo w takim tempie tycia znowu będzie za mała ;) Brakuje mi jeszcze różnych duperelek, kolczyków, czegoś do włosów, rękawiczek -chociaż patrząc na pogodę w Zakopcu chyba nie będą mi zbytnio potrzebne ;)
Jeszcze dużo pracy przed nami -DJowi muzyki nie poskładaliśmy, nie mamy 1 tańca, ani niczego nie uczyliśmy się. Muszę dogadać się z księdzem co z organistą i bukietem na ołtarz. Fotografa nie mamy, więc trzeba ogarnąć kogoś z gości :(. Powoli zaczyna się mały stresik :) ale spoko, nie ma imprezy ślubnej bez wpadki, byleby tylko przed ołtarzem nie zemdleć, albo w wc nie przesiedzieć ;)

Dziewczyny juz się rozkrecacie po świętach tu widzę :D
Fakt juz po świętach ale do mnie dopiero mama przyjechała dziś a mąż ma jeszcze tydzień wolny :) Teraz poszli do kościoła ja zostalam bo brzuch mi się stawia, magnez mi się skonczyl 3 dni temu i nie miałam gdzie kupić to tez pomimo progesteronu od wczoraj się stawia.. ale już mi mama przywiozła to zaraz powinno przejsc.
Ania wierze tez ze z twoją szyjka i maluchami wszystko pięknie :) daj znac.
Tuska kochana nie nakręcaj sie, może to zagniezdzenie? Ja teraz w tej ciąży miałam plamienie w dniu spodziewanej @ i tylko troszkę wiec pewnie to to bylo.
Milka dziewczyny dobrze radza zostań w domu i odpocznij... i ja tez bym magnez wziela.

Tusia ja w pierwszej ciąży oprócz braku okresu nie miałam żadnych objawów. Tkliwości i powiększenie piersi doszly później.

Miladyyy na pewno będzie dobrze :)

Tusia no wlasnie ja zapomnialam zupelnie, przeciez krwawienie pojawia sie czesto w dniu spodziewanego okresu. A Tobie kiedy by wypadal okres?? Moze to to?

Renia a Ty kiedy wizyta żeby lekarz zobaczył co i jak?

Tusia no mnie akurat piersi bolały, to był pierwszy objaw, ale mnie zawsze bolały tez przed okresem, a mam koleżanki, które nie odczuwaly boleści piersi wogóle.. kiedy masz wizytę??

Miladyy szukaj online :) teraz takich pierdolek od groma po Świętach, na dodatek przecenione :) na pierwszy taniec to chyba najlepiej coś klasycznego skoro nie ćwiczyliscie :) i zobaczysz, wszystko będzie w porządku, fotografowac moze jakis kuzyn :) ja mialam niby profesjonalnego, a ze wszystkich zdjęć, które zrobił może parę nadaje się do publicznego pokazywania ;)

07.01 mam dopiero chyba żeby się coś działo to pójdę w tym tyg ale wszystko było pięknie dopóki się ten magnez nie skonczyl.

renia o jak fajnie, masz przedłużone Święta :) jeszcze tydzień masz męża w domu, ale Ci dobrze :) masz rację, muszę szybko ten magnez zorganizować.

reklama
My już drugi dzień leniwo w łóżku bo katar mnie męczy. Zapycham się mandarynkami i herbatą z cytryną i mam nadzieję że mi przejdzie. W środę chce zrobić wyniki sobie i krzywą z glukozy.

Tusia ja nie miałam żadnych objawów ciąży. Nie martw się tylko skontaktuj się z lekarzem.

Miłego dnia dziewczyny i dużo odpoczynku po świętach :-D

Do góry