reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

MARTITA - U nas leniwie. Wlasnie obejrzalysmy z corka Piotrusia Pana ☺ planow na dzis jakis szczegolnych nie mamy, moze mame odwiedze ale to jeszcze nie wiem. Obiad mam w lodowce wiec robic nie trzeba. Moze jakis spacer albo na lyzwy z corka...tylko nie wiem czy nie za cieplo bo odtatnio jak bylismy i bylo cieplo to kaluze byly straszne i jak nadia sie wywalala to woda az tryskala na boki:(

reklama
Tusia ja tez plamilam w ciazy, pierwszy raz wlasnie przed pierwsza wizyta u gin na ktora czekalam 3 tyg. Takie plamienia sa czeste, nie stresuj sie na zapas. Wiem, latwiej powiedziec niz zrobic, ale postaraj sie uspokoic. Jestesmy myslami z Toba :*

Tusia bądź dobrej myśli, wszystkie tutajtrzymamy kciukasy za Ciebie i Twoje dzieciątko!
My wczoraj byliśmy na wycieczce we Wrocławiu przejść się po rynku :) ode mnie to ze 220km więc dosyć długa wycieczka. Na powrocie juz byłam meega zmęczona.
A dzisiaj jestem już w drodzedo Lichenia całą familią. Tutaj nieco krótsza droga bo ze 130 km w jedną stronę. Rodzina pomodlić się za Marcelinkę chce :) bardzo to miłe choć ja sama niewierząca.
Miłego dzionka brzuchatki :*

Święta święta i po świętach ;) chciałam sie zważyć a ty pyk bateria słaba i dobrze :p
Kitki ja tez mam rożne kłucia i inne dziwne bóle.
Tusia wszystko bedzie dobrze kochana :* ja tak w pierwszy dzień świat sie czułam nie czułam ruchów nerwy. Dziś maluszki brykają jest dobrze u u ciebie pewnie tez. Nie stresuj sie [emoji173]️ trzymam kciuki.

Wy tu dziewczyny takie długie wycieczki spacery ;) a ja całe święta przeleżałam :p za to jutro wycieczka, dzisiaj w razie w sie pakuje jutro jadę do poradni patologii ciazy zobaczymy co z moja szyjka beda robić, chociaz po cichu myśle ze bedzie dobrze, że aniołki ładnie przybrały i po wizycie wrócimy do domku ;)
Miłego ciepłego dnia mamusie [emoji8]

Tusia kochana, jeszcze nic nie wiadomo, spróbuj się za bardzo nie denerwowac :* plamienia na początku są naprawdę bardzo częste, zobacz ile tutaj dziewczyn plamilo a teraz konczymy II trymestr. trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę, musi być dobrze!!

Martita wózek będzie dostarczony za 3 tygodnie, kupowalam online :) ale jak tylko go złożymy to wstawię fotki :D

Aluniawdz ale fajne wycieczki macie :) cała moja rodzina jeździ często do Lichenia, muszę się tam kiedyś wybrać :)

a ja mam właśnie silne bóle czy skurcze :( takie zupelnie jak na okres, naprawdę boli :( wzięłam 2 nospy i leżę, jak tak dalej będzie to nie idę do pracy :(

Milka chyba i tak sobie odpuść prace. Moja gin mówiła ze jak z bólem jak na okres to nie dobrze. Lez juz do wieczora i odpoczywaj :*

Milka nie ma co się przepracować... Jak mozesz to od razu bierz zwolnienie. Z bólami nie ma żartów.
Ja do Lichenia jadę pierwszy raz, dam znać czy warto :)

reklama
Do góry