reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

MARTITA - U nas leniwie. Wlasnie obejrzalysmy z corka Piotrusia Pana ☺ planow na dzis jakis szczegolnych nie mamy, moze mame odwiedze ale to jeszcze nie wiem. Obiad mam w lodowce wiec robic nie trzeba. Moze jakis spacer albo na lyzwy z corka...tylko nie wiem czy nie za cieplo bo odtatnio jak bylismy i bylo cieplo to kaluze byly straszne i jak nadia sie wywalala to woda az tryskala na boki:(

reklama
Tusia ja tez plamilam w ciazy, pierwszy raz wlasnie przed pierwsza wizyta u gin na ktora czekalam 3 tyg. Takie plamienia sa czeste, nie stresuj sie na zapas. Wiem, latwiej powiedziec niz zrobic, ale postaraj sie uspokoic. Jestesmy myslami z Toba :*

Tusia bądź dobrej myśli, wszystkie tutajtrzymamy kciukasy za Ciebie i Twoje dzieciątko!
My wczoraj byliśmy na wycieczce we Wrocławiu przejść się po rynku :) ode mnie to ze 220km więc dosyć długa wycieczka. Na powrocie juz byłam meega zmęczona.
A dzisiaj jestem już w drodzedo Lichenia całą familią. Tutaj nieco krótsza droga bo ze 130 km w jedną stronę. Rodzina pomodlić się za Marcelinkę chce :) bardzo to miłe choć ja sama niewierząca.
Miłego dzionka brzuchatki :*

Święta święta i po świętach ;) chciałam sie zważyć a ty pyk bateria słaba i dobrze :p
Kitki ja tez mam rożne kłucia i inne dziwne bóle.
Tusia wszystko bedzie dobrze kochana :* ja tak w pierwszy dzień świat sie czułam nie czułam ruchów nerwy. Dziś maluszki brykają jest dobrze u u ciebie pewnie tez. Nie stresuj sie [emoji173]️ trzymam kciuki.

Wy tu dziewczyny takie długie wycieczki spacery ;) a ja całe święta przeleżałam :p za to jutro wycieczka, dzisiaj w razie w sie pakuje jutro jadę do poradni patologii ciazy zobaczymy co z moja szyjka beda robić, chociaz po cichu myśle ze bedzie dobrze, że aniołki ładnie przybrały i po wizycie wrócimy do domku ;)
Miłego ciepłego dnia mamusie [emoji8]

Tusia kochana, jeszcze nic nie wiadomo, spróbuj się za bardzo nie denerwowac :* plamienia na początku są naprawdę bardzo częste, zobacz ile tutaj dziewczyn plamilo a teraz konczymy II trymestr. trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę, musi być dobrze!!

Martita wózek będzie dostarczony za 3 tygodnie, kupowalam online :) ale jak tylko go złożymy to wstawię fotki :D

Aluniawdz ale fajne wycieczki macie :) cała moja rodzina jeździ często do Lichenia, muszę się tam kiedyś wybrać :)

a ja mam właśnie silne bóle czy skurcze :( takie zupelnie jak na okres, naprawdę boli :( wzięłam 2 nospy i leżę, jak tak dalej będzie to nie idę do pracy :(

Milka chyba i tak sobie odpuść prace. Moja gin mówiła ze jak z bólem jak na okres to nie dobrze. Lez juz do wieczora i odpoczywaj :*

Milka nie ma co się przepracować... Jak mozesz to od razu bierz zwolnienie. Z bólami nie ma żartów.
Ja do Lichenia jadę pierwszy raz, dam znać czy warto :)

reklama
Do góry