reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

ania no właśnie, ja też trzymam mocno kciuki za szyjkę, wizytę, dzidziunie i Ciebie! :*
masz rację, nie idę, dzidziolek ważniejszy, a naprawdę mocno boli :( :(

Aluniawdz daj znać bo wiadomo, rodzinka zawsze da pozytywne komentarze bo to starsze ciocie, babcie i dziadzie ;)

dziewczyny kiedy taki ból powinien przejść? po jakim czasie zacząć się martwić? :( już się martwię ale staram się nie panikować :(

reklama
Milka - wez moze jeszcze magnes jak masz. Po nospach i magnesie powinno przejsc mysle ze w ciagu pol godz jak leki zaczna dzialac. A stawia ci sie brzuch? Jest twardy?

U nas tez zero planów, mąż wyprawiony do pracy przed chwila. Pewnie pójdziemy na spacer bo tak ciepło na dworze.

Ja mam w środę usg i juz nie mogę się doczekać :)

Martita no wlasnie dzis do położnej nie mam jak zadzwonić bo niedziela :( ale ostatnim razem doradzila mi ciepłą kąpiel i paracetamol

Kitki dziękuję kochana, wyślę brata po magnes. brzuch nawet nie jest twardy, czuję tez ruchy małego, to mnie uspokaja

Martita właśnie powolutku przechodzi.. trwalo 40 min :(

Beatka dopiero teraz zobaczylam Twojego posta:*

macie rację kochane, nigdzie się dziś nie ruszam, tym bardziej ze jakby mnie dopadło w pracy to mąż nie miałby jak mnie przywieźć bo sam w pracy do 18. a spacer do domu w takim bólu nie wchodzi w grę.

Milka - odpoczywaj ☺ jak przeszlo tak szybko to ok nie martw sie. Tez tak czasami mam. Moj gin mowi ze jak po nospie nie przechodzi to wtedy mam sie martwic

A i magnes B6 najlepiej ;)

reklama
Ja jade zaraz z corka do mamy. Mezowi sie nie chce wiec zostaje. A my wezmiemy psa pojdziemy na spacer do parku. Mam juz dosc siedzenia przez tv tym bardziej ze od jutra znow dzien swistaka. Maz wraca do pracy i zabiera mi auto wiec bede sie nuuuudzic

Do góry