reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

ania no kuzynka pewnie zazdrości, ze takimi idiotyzmami sypie :/

Aluniawdz nieźle z tą sraczka :D hehe, kobietka myslala, ze Ci złotą radę sprzedaje :D

Ewe co tam u Ciebie??

schauma ja jak mam na sobie kurtkę to nie widać, ze jestem w ciąży więc nikt mnie tak nie traktuje, ale widziałam wielokrotnie jak ludzie tu przepuszczali ciężarne :) ogólnie mentalność Anglikow jest inna niz nasza, oni sie uśmiechają, pytają czy wszystko ok, nie ma tego zabiegania i moze dlatego bardziej zwracają uwagę na ludzi wokoło.

Martita ja zastanawiam się narazie i której wyjść z łóżka :D jak wyjdę to kolejną rozkminka będzie co na śniadanie :D i tak do końca dnia ;) jak wolne to wolne bo jitro juz do pracy.
milego spotkania wigilijnego z tatą! :)

reklama
W zeszlym tygodniu pare dni nie czytalam watku glownego i narobilam takich zaleglosci ze dopiero przed chwila dotarlam do konca :-D

Co do nocnych wypraw lazienkowych - mi za kazdym razem ciezko przetrwac noc ale uparcie nie wstaje. Jak juz wstane to pozniej godzinka albo dwie bez snu, a o dziwo latwiej mi zasnac z pelnym pecherzem niz po spacerze do wc jak sie rozbudze :-p

W kolejce nikt nie przepuszcza, ale brzuszek tez mam malo widoczny pod kurtka :blink:

Mój wczoraj pojechał na polowanie wiec mam luz w domu, nie myśle o gotowaniu, mama poszła z Anastazja na spacer, a ja robię na drutach . Wczoraj zaczęłam sweterek dla siebie koloru blekitnego... Czy to jakiś znak?
4 stycznia do lekarza planuje.... Szmat czasu... .... Objawów nie mam jeszcze, no może tylko poranną bezsenność.
Siedzę i myśle , kombinuje bo może by sie trzeba pobrać w tej ciąży.

Mnie jeszcze nikt nie przepuścił w kolejce ani nikt nie ustąpił miejsca. Każdy udaje że nic nie widzi.
Ech... szkoda gadać...
Ja zawsze ustępowałam ciężarnym miejsca. Starszym ludziom nie zawsze, ale ciężarnym - wszystkim.

Dzisiaj ugotuję sobie pomidorówkę, bo od kilku dni chodzi za mną zupa :blink:

Tusia ślub to cudowna sprawa, szczególnie jak maleństwo w drodze :-) :)

Beata wczoraj ocenilas jeden z moich postów ocena "stare" ;)
Ja właśnie zjadłam pomidorowke...

Fenika u nas pod częścią centrów handlowych sa takie miejsca, ale nie sadze żeby ktos sprawdzal kto tak naprawde tam parkuje.

Schauma miłego oglądania!

Milka kiedy to ja ostatnio mogłam tak poleżeć w łóżku :) teraz 7:30 slysze z drugiego pokoju "Mamoooooooo"

reklama
Do góry