reklama
Beata o dzidziusia się nie martw, nic mu się na pewno nie stało. Szybsze ruchy to pewni przez to, ze się zdenerwowalas.
Marzenka uważaj na siebie!
Moja Julia dostanie trzy komplety Lego teraz na gwiazdke, to akurat zawsze fajny pomysl wg mnie.
A ja nie wiedziałam co to te Shopkins, moja corka tez tego nie zna. Chyba pewnie dopiero przyjdzie szal na te zabawki.
Marzenka uważaj na siebie!
Moja Julia dostanie trzy komplety Lego teraz na gwiazdke, to akurat zawsze fajny pomysl wg mnie.
A ja nie wiedziałam co to te Shopkins, moja corka tez tego nie zna. Chyba pewnie dopiero przyjdzie szal na te zabawki.
Powiem Wam, ze już mam dość sprzątania. Ostatnio nic nie robie tylko sprzątam, mój maz mowi ze mi odbilo Wlasnie skonczylam kuchnie i zabieram się za robienie sałatki i ciasta na pierniki, corka moja wymyslila, ze mamy jednak za mało na choince i trzeba dorobić
Beatka kurde nie fajnie posmaruj sobie linomagiem jak masz lub czyms na oparzenia , malemu napewno nic nie jest nie martw sie
Marzenka kurde gdzie ty na mokra podloge wlazisz !! Uwazaj na siebie !
Drobi kiedy poznasz plec ?? Bo juz chyba tylko twoja dzidzia sie ukrywa
Wlasnie gdzie jest lunka :00
Poliana,antus,anna co z wami ??
Wizytę mam tak, jak Klaczek 22.12. więc może wtedy się uda
Rzeczywiście Lunka dawno nic nie pisała, dziewczyny nie ukrywajcie się, piszcie do nas
Beata, współczuję oparzenia, uważaj na siebie i staraj się ubierać tak, by nie ocierać tego oparzenia.
Marzenka, dobrze,że energia Cię rozpiera, ale szpagaty ;P ostrożnie dziewczyny, ostrożnie. Dobrze, że święta za pasem, może zwolnicie trochę tempo
Ostatnia edycja:
Martita - to wpadnij do mnie posprzatac jak ci tak dobrze idzie
Beata - dobrze ze nic powazniejszego sie nie stalo. Podmaruj sobie czyms bo bedziesz cierpiec
Dziewczyny ale my nieuwazne jestesmy w tym odmiennym stanie co
Beata - dobrze ze nic powazniejszego sie nie stalo. Podmaruj sobie czyms bo bedziesz cierpiec
Dziewczyny ale my nieuwazne jestesmy w tym odmiennym stanie co
Beata maluchowi napewno się nic nie stało co to będzie jak będziemy miały brzuchy jak balony wogole do garow się nie będziemy zbliżać
Marita czytałam gdzieś ostatnio ze często kobiety w ciąży mają manie sprzątania , bo podświadomie chcą już przygotować wszystko na bum cyk cyk dla nowej dzidzi
A ja dzisiaj w sklepie zbilam świeczkę takie zapakowane w rossmannie. Pewnie nie ładnie zrobiłam ale się zestresowalam i ja odstawiłam i sobie poszłam. Coś mi się ręce ostatnio trzęsą
Marita czytałam gdzieś ostatnio ze często kobiety w ciąży mają manie sprzątania , bo podświadomie chcą już przygotować wszystko na bum cyk cyk dla nowej dzidzi
A ja dzisiaj w sklepie zbilam świeczkę takie zapakowane w rossmannie. Pewnie nie ładnie zrobiłam ale się zestresowalam i ja odstawiłam i sobie poszłam. Coś mi się ręce ostatnio trzęsą
reklama