reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Pokazalam w zakupowym
Dzwonil mechanik - 1300 bedzie nas ta przyjemnosc z autem kosztowala
Przebilam chlodnice i te od klimy tez i jakis pasek wezyk i belke... itd ...ech a ta fajnie byloby nad morzem

Dziewczyny uważajcie na siebie. Kurcze jakieś pechowe te dni dla nas... jak nie stłuczka to poparzenie. Eh...
Byłam dzisiaj na krzywej. Jestem zaskoczona bo nastawialam się na gorszy drink :-). Nie było źle. Najważniejsze żeby nie pić małymi łykami z przerwami tylko za jednym razem. Wtedy czuje się tylko raz na samym końcu ta słodkość. Byłam razem z mamą żeby mi się nie nudziło. Ja miałam 3 pobrania a mama 2. W sumie siedzialysmy 3 godziny. W poniedziałek odbiór wyników. Aaa zapomnialabym, miałyśmy ze sobą cytryne i pielegniarka wcisnela nam trochę do drineczkow :-). Powiedziała, że można :-)

Dziewczyny lista zaktualizowana na tym nowym forum, sprawdźcie czy się wszystko zgadza. Niestety jest mniej przejrzyście bo w tych nowościach nie ma opcji tabelki :oo2:Więc na razie będzie tak, chociaż może jeszcze w wolnej chwili coś z excelem pokombinuję żeby wkleić taką gotową.
Martita do mnie też zapraszam hehe :)
Co do kolejnych dzieci to jakoś jestem spokojna, staraliśmy się również i ze względu na Damiana żeby miał towarzystwo :) A koleżanki zawsze mnie uspakajały te które mają więcej niż 1 dziecko że miłość się mnoży, nie dzieli :)

reklama
Do góry