reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Wiosenka, Fit mama - cześć, fajnie że wciąż nowe dziewczyny dochodzą do wątku:)
Tusia! Dobry duszku naszego forum:) Ostatnio nawet zaglądałam na Twoj profil sprawdzić, czy nowe wpisy o udanej próbie gdzieś umieściłaś, a tu taka niespodzianka:) Gratuluję serdecznie! Prezent urodzinowo-świąteczny jak marzenie! Wszystkiego najlepszego!
Aniabuu-poród w wanie;) wiem, wiem, to zwykła literówka i bynajmniej nie wypominam, ale uśmiałam się ;) podkreślam raz jeszcze-nie wytykam błędu. (Mi słownik "w wanie" zmienił na "sanie";))

reklama
Mi okna umyje mąż, mam nadzieję w najbliższy weekend.

Ja nie biorę na razie żadnych witamin, staram się urozmaicać dietę. Kwas foliowy brałam do 4 mca, teraz zaczęłam brać magnez bo zaczęły mnie łapać skurcze łydek w nocy. Pewnie jak mi spadnie żelazo to ginka coś zapisze, ale na razie wyniki są ok więc nie mam nic brać.

Marzenka, super inicjatywa :) Moja teściowa też się w coś takiego zaangażowała i finansuje edukację dziewczynki z Zambii. Co roku dostaje od niej jej zdjęcie i kopię świadectwa szkolnego :)

Tusia, iskierko nasza! Jak dobrze Cię słyszeć z tak dobrymi wieściami :) Gratulacje i zaglądaj do nas jak najczęściej :)

Fenika, bardzo się cieszę, że ciasteczka adwentowe smakowały :) Ja od razu robię podwójną porcję :)

Annika, dzięki za link :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny myslicie ze moge wziac 1 ibuprom? Czy jednak nie. Apap wiem ze mi nie pomoze wiec nawet nie biore.
Wczoraj przegielam lazeniem. W nocy mnie bolalo biodro i noga prawa. Mam z tym problemy wiec wiem ze powinnam uwazac. Nie pospalam ze wiele bo bylo mi niewygodnie ale rano o dziwo nie bolalo...wiec poszlam na sklepy za butami itd. Kupilam sobie tylko rajstopy. Alw przutargalam narty dla nadii od babci ale kupic musialam ja
I jeszcze barbie syrene dla coreczki kuzynki. Wyszlam o 11 i wrocilam niedawno. Tak mnie boli ze taksa wracalam bo nie dalam rady. Leze i kwicze. Wolalabym cos wziac by sie nie pogorszylo. Kurcze jutro mam kosmetyczke i 3 godz impreze u corki w szkole wigilijna. Musze byc bo ja bardzo zawiode. Musze sie jakos ubrac wiec sukienka i obcasy. A tak mnie boli. Do tego w sobote slub. Przeciez nie wezme go w lozku. Masakra ja to zawsze cos wyczynie:(:(:(

To co brac czy jednak cierpiec dalej?

Kitki zadzwoń do niego. A może 2 apapy na raz weź. Ja to bym dodatkowo ciepła kąpiel wzięła. Na mnie zawsze działa przy bólach takich mięśniowych.

Drobi, hehe. Pisze przeważnie z tel, a ten sam sobie wybiera słowa ze słownika . Czasami jak czytam posta który właśnie poszedł na forum z samej siebie się śmieje, jakie głupoty wypisuje :-)

reklama
Do góry