reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Dzieki, najadlam siw bananów i lyknelam magnez :-)

fit mama musisz sie zorientować czy w szpitalu gdzie chcesz rodzic maja wannę do porodów w wodzie i zapytać jak to u nich wygląda.

reklama
Bluelovi daj znać co ginek powiedział :)
Ja też dzisiaj idę ale dopiero na 17.30. Dzisiaj będą wyniki z obciążenia glukoza. Mam nadzieje ze będzie okey i żadnej cukrzycy :):):) no i mam nadieje ze dzisiaj USG wkoncu !:)

Na siepomaga.pl też wpłacam niewielkie kwoty w miarę możliwości. Mam polubioną ich stronkę na fb, więc na bieżąco wyskakują mi ich akcje.

Dziś mi przyszły podkłady, wkłady poporodowe, majtasy siateczkowe i inne bajery do porodu. Cały karton tego zamówiłam na allegro.

Witam z pracy, wpadłam na moment, żeby zobaczyć co słychać.
Moja dzidzia robi się coraz bardziej aktywna, wieczorami potrafi już naprawdę długo i porządnie fikać w brzuszku. Zobaczymy jak będzie dalej, mała akrobatka rośnie :-)
Wczoraj znowu miałam wieczór czytelniczy, naprawdę książka godna polecenia - "poród naturalny", MARCIOSZ jeszcze raz dzięki za polecenie. Powinna przeczytać każda brzuchatka, która chciałaby urodzić SN.

My angażujemy się w pomoc osobom starszym - tu wystarczy kilka kartek do domu opieki by wywołać uśmiech, w akcję szlachetna paczka, zbieramy rzeczy dla domu dziecka. Aktualnie w pracy mamy kiermasz świąteczny - zbieramy na krzesełko rehabilitacyjne dla chorego dziecka. Razem z dzieciakami robiliśmy ozdoby na ten kiermasz, a wystrój domku, kartki, itp kupujemy tylko na kiermaszu.
Naprawdę wystarczy niewielki gest aby zdziałać tak wiele.
Ale MARZENKO Wasza pomoc jest wyjątkowa, taka indywidualna, namacalna i piękna.

RSZ - kciuki za koleżankę!
MARTITA - mi ginka mówiła, że mogę profilaktycznie magnez łykać. Biorę co jakiś czas, bo też mam skurcze w łydkach.
FIT MAMA - porozmawiaj z ginem, bo trzeba zrobić badania aby wykluczyć przeciwskazania i koniecznie udaj się do szpitala gdzie będziesz rodzić, wszystko Ci powiedzą. Każdy szpital inaczej praktykuje. Ja osobiście bardzo polecam, immersja wodna bardzo ulżyła mi przy drugim porodzie.

Drogie koleżanki forumowiczki! Dzisiaj robiłam bete hcg i jestem w ciąży! W dodatku dzisiaj mam urodziny!!!.
Dla niewtajemniczonych- byłam tu tez kwietniowka .... Teraz sierpniowka. Tak sie cieszę , ze nawet mi nie przeszkadza , ze mój facet zapomniał o moich urodzinach:szok:. Pozdrawiam Was gorąco i życzę Wesołych Świat xxxxxx

Hey!
Ja po pracy, było znośnie, jutro nawet zalanie się na obiad świąteczny.podjęcie trochę indyczka ;-)
Marzenka piękny gest, bardzo podziwiam :-)
Fit mama jeśli chcesz rodzic w wanie najpierw dowiedz się czy szpital ma taki poród w ofercie. popytaj gin bo trzeba chyba czystość pochwy tez zrobić.
Dziewczynki powodzenia na wizytach dzisiejszych :-)
Coś miałam skrobnac jeszcze i zapomniałam :-S

Tusia ....dziewczyno kochana miło cię tutaj znow widzieć :) gratulacje bardzo serdeczne :) pamiętamy cię wszystkie które pisały na początku naszego forum...juuupi jak super ze jestes w ciąży z radości bym cię wyściskała mocno teraz:)!

reklama
Do góry