reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Wróciłam... byłam na roratach ze siostrzenicami....moja siostra zabiegana nie ma czasu zeby isc z dziecmi.... praca...
Byłam też dziś u gina po zaświadczenie o tygodniu ciąży terminie porodu do pracy bo muszą mi umowe przedlużyć...

Dzisiaj oglądałam ciuszki w necie... mam tyle wybranych ze nie wiem sama :p musze liste zrobic bo zaraz sie okaze ze za dużo kupie na 0-3 miesiecy..

Rsz ile masz tych siostr i siostrzencow? :) Jedna wiem ta w malzenstwie ze szwagrem i ta malutka 2miesieczna co na chrzcinach byliscie tak? I ci starsi co z nimi dzis bylas to tez ich dzieci? Z ciekawości pytam żeby się połapać :D I ile lat mają dzieciaczki :)

Haha rsz duża rodzina :) super ..im wiecej dzieci w rodzinie tym lepiej ;) moja kryszyna bedzie najmłodsza ...już nikt z rodzeństwa mojego i męża nie planuje i nie chce wiecej dzieci..wiec moj chłopczyk to taki rodzynek bedzie :)

Milka jeszcze chwile kochana i będziesz miała męża całe dnie dla siebie :)nowy dom, dzidzius..same zmiany na lepsze ;) super ze twoj maż to złota raczka moj informatyk wiec na remonty nie mam co liczyć ;)

mam siostrę 10lat starszą ona ma dwie córki Wiki 7 lat moja chrześnica i Gabi w styczniu 5 lat będzie mieć , to wlasnie ta siostra która jest żoną mojego męża brata , później mam brata , ale on nie ma dzieci , a mąż ma 4 braci , z czego trzech ma dzieci:p

Rsz duża rodzinka :-) nie kupuj aż tak dużo ciuszków na 0-3 bo dzidzi bardzo szybciutko rosną. a i rodzinka napewno obdaruje malutka w ciuszki :-)
Oh Milka remonty w końcu się skończą. Trzeba się cieszyć ze mezylek do dla Was robi :-) ja dopiero wróciłam ze szkoły, Ada miała przedstawienie świąteczne, jeziu jakie te momenty są wzruszające. Te małe dzieciaczki patrzące w sufit i mówiące swoje kwestie, czasami po kilka razy bo zapomniały, ahh

Kitki :* :* dziękuję za słowo wsparcia, muszę zacisnąć zęby.

Marzenka no mój się cos tam zna na budowalnych sprawach, ale bardziej to słucha się wujka i wujek nim tam kieruje :) na szczęście mamy kogos kto nadzoruje.
a to mój dogadal by się z Twoim bo uwielbia komputery, gry itp :) fajnie masz, wszytkie kompurltery, laptopy w domu sprawne ;)

aniabuu wiem, ja to taka jęczydu** trochę jestem ;)
ojej, to mialas rozczulajace popoludnie :) nagrywaliscie? :)

Milka znam Twój bol bo mojego meza tez dużo nie ma w domu, a nawet jak jest to ostatnio caly czas cos załatwiamy, sprzątamy. Staram się przywyknąć ale ciężko jak 4 czy 5 wieczorow w tygodniu jestem sama bo on ciagle w pracy...

rsz fajnie u Ciebie, ja mam bardzo mala rodzine i Julia jest jedynym dzieckiem w takim wieku.

aniabuuu ja to zawsze na przedstawieniach corki mam lzy w oczach :-) a jutro moja ma Jaselka w przedszkolu.

reklama
Martita o jejku :( a jest szansa, że Twój mąż będzie miał więcej wieczorów wolnych? ale w weekendy nie pracuje?
moj normalnie to jest nawet sporo w domu, ma zmianę 4x4, 4 dni 12h w pracy i 4 dni wolnego. teraz po prostu jak tylko wraca to je, przebiera się i jedzie remontować nasz domek. oczywiście cieszę się, że tak się stara, ale szkoda mi go bo jest wykończony, a poza tym tęsknię jak cholera :(
mala będzie cudnym aniolkiem na Jaselkach, rob fotki i wklej nam potem :)

Do góry