reklama
To moja córka chyba jakimś barbarzyńcą będzie bo ja mogłabym jeść samo mięso.... steki, burgery, żeberka no wszystko. Na samą myśl o kaczce mi ślinka cieknie. Gdyby nie fakt ze staram się jeść raczej lekkostrawnie to miałabym całą lodówkę mięsa z kolei sałata, szpinak i takie tam mi średnio podchodzą a przed ciążą uwielbiałam.
Mi gin przepisał pregna plus i pregna dha
Mi gin przepisał pregna plus i pregna dha
Lusinda890
Fanka BB :)
w ciąży ja też mam jakiś wstręt do kaczki i nawet kurczak mi nie smakuje tak jak kiedyś ale za to rybki zaczęłam jeść :-) Obiadu to ja dziś nie robię bo sama jestem do wieczora więc jakiś bigosik tylko sobie odgrzeje, bo już na święta mam pogotowany w słoiczkach :-)
Dziś całą noc się męczyłam, bo ciągle mi ręce drętwiały, a jak przysypiałam to narzeczony zaczynał się wiercić i znów mi było nie wygodnie Może w ciągu dna uda mi się troszkę odespać... Wczoraj z wieczora mieliśmy nie fajną sytuacje bo "znajoma" pożyczyła od nas busa i zaliczyła słupek. Lakiernik już wycenił naprawę na jakieś 15tyś. To nam się super święta zapowiadają
Co do witamin to w ciąży biorę Prenatal Duo (1 tabl. classic i 2 tabl. DHA)
Dziś całą noc się męczyłam, bo ciągle mi ręce drętwiały, a jak przysypiałam to narzeczony zaczynał się wiercić i znów mi było nie wygodnie Może w ciągu dna uda mi się troszkę odespać... Wczoraj z wieczora mieliśmy nie fajną sytuacje bo "znajoma" pożyczyła od nas busa i zaliczyła słupek. Lakiernik już wycenił naprawę na jakieś 15tyś. To nam się super święta zapowiadają
Co do witamin to w ciąży biorę Prenatal Duo (1 tabl. classic i 2 tabl. DHA)
renia1321
Hej, u mnie dziś makaron ryżowy z kurczakiem i warzywami z parowaru. Po przedszkolu koleżanka z córką przyjdzie żeby się dzieciaki pobawili i tyle planów. Ja biorę też doppel herz mama, jem dużo warzyw ale co to warzywa są teraz w sklepie kupione to i tak nie mam pewności
Fenika zapraszam na obiad w takim razie
Eh samochody to takie skarbonki bez dna, no ale bez nich ani rusz.
Ja z witamin biorę femibion 2 i folik mama 2. Tak mi gin zaleciła. Wyniki w normie wiec narazie nic nie zmieniam
Eh samochody to takie skarbonki bez dna, no ale bez nich ani rusz.
Ja z witamin biorę femibion 2 i folik mama 2. Tak mi gin zaleciła. Wyniki w normie wiec narazie nic nie zmieniam
Kto widział dziś dzień dobry tvn? Zaprosili mamy które się poznały na takim forum jak my (Styczniówki 2006) i się wszystki przyjaźnią do dziś. Spotykają się co roku gdzieś w Polsce centralnej i przyjeżdżają nawet te co są spoza Polski :-) Ale czad
Lusinda890
ania widziałam właśnie. Szok że 10 lat już się przyjaźnią.
reklama
Mikulinka
Kto widział dziś dzień dobry tvn? Zaprosili mamy które się poznały na takim forum jak my (Styczniówki 2006) i się wszystki przyjaźnią do dziś. Spotykają się co roku gdzieś w Polsce centralnej i przyjeżdżają nawet te co są spoza Polski :-) Ale czad
Fajnie by bylo.... ja z kilkoma dziewczynami utrzymuje priv kontakt z brzuszka.net i z fb. Choc zgrac się i spotkac sie realnie jest b. trudno ..