reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Ja biore PREGNA PLUS z witamin. Mam slabe wyniki wiec biore. Na basen nie chodze. Gin powiedzial ze i bez tego trudna ciaza wiec mam nie ryzykowac niepitrzebnej infekcji

reklama
To moja córka chyba jakimś barbarzyńcą będzie bo ja mogłabym jeść samo mięso.... steki, burgery, żeberka no wszystko. Na samą myśl o kaczce mi ślinka cieknie. Gdyby nie fakt ze staram się jeść raczej lekkostrawnie to miałabym całą lodówkę mięsa ;) z kolei sałata, szpinak i takie tam mi średnio podchodzą a przed ciążą uwielbiałam.

Mi gin przepisał pregna plus i pregna dha

w ciąży ja też mam jakiś wstręt do kaczki i nawet kurczak mi nie smakuje tak jak kiedyś ale za to rybki zaczęłam jeść :-) Obiadu to ja dziś nie robię bo sama jestem do wieczora więc jakiś bigosik tylko sobie odgrzeje, bo już na święta mam pogotowany w słoiczkach :-)

Dziś całą noc się męczyłam, bo ciągle mi ręce drętwiały, a jak przysypiałam to narzeczony zaczynał się wiercić i znów mi było nie wygodnie :no: Może w ciągu dna uda mi się troszkę odespać... Wczoraj z wieczora mieliśmy nie fajną sytuacje bo "znajoma" pożyczyła od nas busa i zaliczyła słupek. Lakiernik już wycenił naprawę na jakieś 15tyś. To nam się super święta zapowiadają :no:

Co do witamin to w ciąży biorę Prenatal Duo (1 tabl. classic i 2 tabl. DHA)

Hej, u mnie dziś makaron ryżowy z kurczakiem i warzywami z parowaru. Po przedszkolu koleżanka z córką przyjdzie żeby się dzieciaki pobawili i tyle planów. Ja biorę też doppel herz mama, jem dużo warzyw ale co to warzywa są teraz w sklepie kupione to i tak nie mam pewności :confused2:

No w sumie prawda te warzywa i owoce z marketów to tez za zdrowe nie sa ;) chociaz z chłopakami mam ochotę na same zdrowe rzeczy ;) może dlatego przytyłam aż kilogram.

Fenika zapraszam na obiad w takim razie :D

Eh samochody to takie skarbonki bez dna, no ale bez nich ani rusz.

Ja z witamin biorę femibion 2 i folik mama 2. Tak mi gin zaleciła. Wyniki w normie wiec narazie nic nie zmieniam :)

Kto widział dziś dzień dobry tvn? Zaprosili mamy które się poznały na takim forum jak my (Styczniówki 2006) i się wszystki przyjaźnią do dziś. Spotykają się co roku gdzieś w Polsce centralnej i przyjeżdżają nawet te co są spoza Polski :-) Ale czad

reklama
Kto widział dziś dzień dobry tvn? Zaprosili mamy które się poznały na takim forum jak my (Styczniówki 2006) i się wszystki przyjaźnią do dziś. Spotykają się co roku gdzieś w Polsce centralnej i przyjeżdżają nawet te co są spoza Polski :-) Ale czad

Fajnie by bylo.... ja z kilkoma dziewczynami utrzymuje priv kontakt z brzuszka.net i z fb. Choc zgrac się i spotkac sie realnie jest b. trudno ..

Do góry