Karolina1987W
Fanka BB :)
Mi maz umyje okna :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja okien nie myję, nie są bardzo brudne, ale wszędzie mówią żeby nie robić czynności z rękoma do góry będąc w ciąży.
Dzieczyny czy kolor ciemny fiolet pasuje do chłopca? Mam ciemny fioletowy kocyk po córci i nie iem czy może być dla synka. Mam też fioletową jasną pościel.....może później na zmianę się przyda
Ja okien nie myję, nie są bardzo brudne, ale wszędzie mówią żeby nie robić czynności z rękoma do góry będąc w ciąży.
Dzieczyny czy kolor ciemny fiolet pasuje do chłopca? Mam ciemny fioletowy kocyk po córci i nie iem czy może być dla synka. Mam też fioletową jasną pościel.....może później na zmianę się przyda