reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ha ha Fenika, rozbawiłaś mnie małym barbarzyńcą w brzuszku;-):-D ja burgery i żeberka też wcinam ochoczo, za to mniej mi podchodzi drób, czyli odwrotnie niż przed ciążą.
Lusinda, rany też miałam taką noc, ręce drętwieją mi już od jakiegoś czasu, dziś dodatkowo bolał mnie brzuch i nie mogłam znaleźć dobrej pozycji, a jak już przysnęłam, to mój M. zaczynał się wiercić albo chrapać... także współczuję, obyś odespała trochę w ciągu dnia. Ja ostatecznie pospałam do 10:00 więc nie narzekam, tylko ten brzuch... jakoś mi ciężko, nie wiem o co chodzi, może się przejadłam w weekend.
Kitki, pamiętam, że jak byłam mała też kiedyś zaszalałam u dentysty - mimo że nic mnie bolało, byłam ciekawa jak wydobywają się głosy przy otwartej buzi, gdy dentysta coś tam gmera, bo moja siostra zawsze krzyczała i taki eksperyment sobie zrobiłam ku zgrozie mamy i zaprzyjaźnionej pani stomatolog he he, dzieci i ich pomysły;-) Za to teraz nawet kanałowe robię bez znieczulenia, bo choć ból jest nieprzyjemny wiem, że trwa tylko "chwilę" i jest do wytrzymania. Z resztą mam dość wysoki próg wytrzymałości na ból. Jedynie migreny w pracy rozwalają mnie na łopatki i zawsze ratuję się prochem. W pozostałych przypadkach jestem twarda i nawet po operacji odmawiam dodatkowych środków przeciwbólowych, co z resztą spowodowało w tym roku scysję z pielęgniarką, która mimo moich protestów-czułam się bardzo dobrze i nic mnie nie bolało-wstrzyknęła mi na wieczór kolejną porcję do kroplówki. Oj, wkurzyłam się na nią.

Witaj Wiosenka :-)

Chcialam umyc okna ale te mniejsze tylko ale maz mnie ochrzanil. Wieszac firanek tez nie bede bo mam za wysoko, lepiej nie ryzykowac

Nie, ja nie myję mój gin mówi żebym nie robiła takich rzeczy w wyciągniętymi do góry rękami ale zanim mi to powiedział to ja myłam u siebie jakoś w październiku- na raty :) Nie są bardzo brudne inaczej bym mężowi zleciła ale myślę że nawet się obejdzie :D

reklama
Do góry