reklama
Ja wydalam na wyprawke ,czyli wozek 2w1 uzywany i maxi cosi fotelik uzywany plus loleczko nowe nowa komode i nowe ubranka i posciele pieluchy i inne bzdety i *******y 2,5 tysiaca ciekawi mnie czy to wedlug was duzo ??
aniabuu dziękuję poszukam na ebay, a jak mi się nie uda to podesłałabyś mi linki proszę?
Beatka nie załamuj się! ja też jestem pierworodka i też nie mam bladego pojęcia co kupic, jak opiekować się dzieckiem, jak myć, trzymać, karmić, co jest dobre
a co nie.. nauczymy się popytamy tu dziewczyn, trochę internetu, poradników, rad położnych czy lekarzy i z dnia na dzień będzie lepiej
Beatka nie załamuj się! ja też jestem pierworodka i też nie mam bladego pojęcia co kupic, jak opiekować się dzieckiem, jak myć, trzymać, karmić, co jest dobre
a co nie.. nauczymy się popytamy tu dziewczyn, trochę internetu, poradników, rad położnych czy lekarzy i z dnia na dzień będzie lepiej
Karolina1987W
Fanka BB :)
Dziewczyny ja też nic nie mam oprócz ciuszków po Olku. Jeszcze musze je przejrzeć bo pożyczyłam siostrze. Kupować zacznę w nowym roku juz, na spokojnie. Ta wyprawka dla maluszków wydaje się nie do ogarnięcia a jak co do czego przyjdzie to mamusie wszystko ogarna bez problemu. Musze przeczytać poprzednie posty i spisać wasze sprawdzone kosmetyki
Milka polskie kosmetyki,leki kupisz na eBay. Jest też polska apteka online wiec się nie martw. Ja często patrze na polskie leki i później szukam angielskich odpowiedników i wychodzi dużo taniej :-)
Anibuu znajdę swój kupon z katalogu i wyśle Ci na priv żebyś wiedziała jak to wygląda
Milka polskie kosmetyki,leki kupisz na eBay. Jest też polska apteka online wiec się nie martw. Ja często patrze na polskie leki i później szukam angielskich odpowiedników i wychodzi dużo taniej :-)
Anibuu znajdę swój kupon z katalogu i wyśle Ci na priv żebyś wiedziała jak to wygląda
Jak Ada się urodziła to położna przyniosła mi do pepuszka fiolet i spirytus i tym smarowalam. Szybko odpadł, ale to chyba były jakieś stare metody. Na ranę po cc miałam octanisept.
Dziewczyny nie przejmujcie się, wszystko jest do ogarnięcia. Rad macie pod dostatkiem, jakby co zawsze możecie zapytać ;-)
Dziewczyny nie przejmujcie się, wszystko jest do ogarnięcia. Rad macie pod dostatkiem, jakby co zawsze możecie zapytać ;-)
Milka nie ma problemu, ale na pewno znajdziesz wszystko bez problemu, wystarczy że wpiszesz nazwę po polsku i wszystkiego pełno. ale jak coś to pisz :-)
Karolina dzięki :-)
Blulovie 2,5 tys to nie dużo, tez chciałabym się zmieścić w takiej cenie ;-)
Pieluszki przynajmniej do pierwszego roku tylko pampersy.
Karolina dzięki :-)
Blulovie 2,5 tys to nie dużo, tez chciałabym się zmieścić w takiej cenie ;-)
Pieluszki przynajmniej do pierwszego roku tylko pampersy.
Jezeli chodzi o Octenisept i inne kosmetyki to polecam przeczytac:
Fenoksyetanol - powszechny składnik, na który warto uważać | SOSrodzice.pl
Octenispetu nie ma wymienionego w tym artykule ale w składzie ma właśnie fenoksyetanol.
Fenoksyetanol - powszechny składnik, na który warto uważać | SOSrodzice.pl
Octenispetu nie ma wymienionego w tym artykule ale w składzie ma właśnie fenoksyetanol.
reklama