reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Beata ale się schowała :-p
Alunia tak cię wczoraj pocieszłam ale stweirdziłam, że będę robić tak jak ty ogranicze słodycze i szybkie niezdrowie jedzenie, będę zdrowo podjadać, u mnie już 10kg na plusie a dopiero 24tc nie chcę przytyć za dużo bo będzie ciężej zrzucić, 17kg łatwo zrzuciłam ale jak przytyję z 25kg to będzie dopiero ciężko zgubić tak więc będę razem z tobą się ograniczać i damy radę :-D u mnie jutro zdrowo warzywka gotowane i grillowana pierś z krczaczka :p
Lusinda spokojnie wszystko będziesz mięc gotowe, ja też czekam na początek roku
co do jedzenia to ja muszę się ograniczyć i nie będę jeść słodyczy i będę jeść tak co 3g bo no dzisiaj nie jadłam przed 4,5 h i zwymiotowałam:baffled: moja mała w brzuszku tak sie rozciągnęła, że mam krzywy brzuch i czuć pod skórą, że coś tam ma jakie to kochane jest:laugh2:

ale zrobiłyście smaka mniam mniam
ja też sobota smakosza - upiekliśmy pyszny jabłecznik i zjazdłam 4 kawałki - tak na ciepło, mniam mniam
a kilogramów przybywa...:zawstydzona/y:

Ewe to porządnie musialaś tym nożem się zaciąć - 3 szwy, bidulka, ale dałaś radę - dzielna jesteś, podziwiam!

Annika a miałaś wcześniej problemy z rwą? Współczuję, ponoć to bardzo boli...

Ale kusicie jedzeniem :-D dobrze, ze maz w pracy bo już by do sklepu był gnany...
Ja mam ochote na kotlety mielone i jutro zrobie, tylko upieke w piekarniku zamiast smazyc bo to zdecydowanie mojemu brzuchowi nie sluzy.

reklama
Wcześniej nie miałam problemu z rwą, teraz dopiero mnie dopadło. Nie byłam u lekarza w poniedziałek się wybiorę.
23.12 mam wizytę u gina , martwię się o łożysko, bo mam centralnie przodujące ale jeszcze się łudzę, że może się uniesie...

Do góry