reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka piekna choinka! A Ty nie miałaś jakos ostatnio wizyty? Bo nic nie pisalas...

Ania ja czkawki jeszcze nie czuje.

Annika moja koleżanka boryka sie z rwa w ciąży, bardzo Ci wspolczuje.
Gratki dla córki!

U nas dzis pada, szaro i buro, w pogodzie miał być śnieg ale jakos nie przewiduje. Planów żadnych nie mamy, mąż zaraz znów do pracy...

reklama
Alunia trzeba jest co min 3 max 4 godziny to taka idealna przerwa pomiędzy posiłkami :-) Ja koloru liczyć nie będę wiem co jest "złe " ;-) i postaram się z tego zrezygnować zapisałam sobie wczorajszą wagę i sprawdzać będę co tydzień ile przybieram:-D
Marzenka pięknie u ciebie w domku :-D święta święta :-D
Schauma ja chciałam dzisiaj skoczyć z rodzinką na rynek jak się wyrobimy:-)
Annika brawo dla córki!
Hej u nas pogoda też kiepska ale dziś jedziemy do dziadka na chwilkę bo ma urodziny i później do mojej siostry :-) mała już zdrowieje tylko katar jej został, ja też mam katar i trochę kaszle, rano bolało mnie gardło lecze się miodem i cytrynka oby pomogło wy coś jeszcze na przeziębienie bierzecie? Ten syrop coś pomoga dla brzuchatek?

Annika a twoja nala ile teraz ma dokladnie ?? Wspolczuje moj wojtek tez juz bunt dwulatka przechodzi ale jakby mniej . ;)

Julka ma dokładnie 26,5 m-ca. U mnie córki zawsze gorzej przechodziły bunt dwulatka z synem był spokój, więc się pocieszam, że teraz też chłopiec to może nie da tak popalić ;)

Klaudyna ja też mam katar i kaszel. Kupilam ten syrop dla brzuchatek Ale wg mnie nic szczególnego nie daje. Lepszy miód i cytryną. Do tego sol morska do nosa i czasem sobie psikne tantum verde.
Współczuję buntu dwulatka.moja córcia przechodziła rok temu jak miala dwa latka i cztery miesiące. Też były takie cyrki a nawet strajk głodowy ;)
Udało nam się dziś upiec pierniczki. Połowa już zjedzona przez moją corcie. Reszta zawisła na choince.

Hej :) jestem po chrzcinach.... fajnie było... objadlam się ze szok.... u nas pogoda szaro-bura..... powiedzcie mi po cięciu cesarskim jak szybko moge miec kolejne dziecko, bo mąż chce jedno po drugim... mi to nawet odpowiada... ale czy tak mozna?

dzięki kochane za slowa wsparcia co do bycia pierworodka :) ja jestem z natury optymistka, wierzę ze nie będzie źle :)

aniabuu ja jeszcze nie wiem kiedy mały ma czkawke :) czuję jak kopie, obraca się, przeciąga, ale czkawki jeszcze nie rozróżnilam :)

marzenka ale u Ciebie pięknie w domku :) super!

Niejestwm pewna ale z rok to chyba najlepiej odczekac i mi sie wydaje ze to minimum. Miedzy moja luska a wojtkiem jest 19 miesiecy roznicy ale ja sn rodzilam .

Mój gin zalecał co najmniej 2lata pomiędzy cesarkami. Ale prawda jest taka, że co lekarz to inna opinia. A mężowi niech najpierw to jedno da popalić, to zobaczysz czy szybko będzie chciał drugie ;) bo teoretycznie wszystko jest pięknie a potem rzeczywistość weryfikuje te wyobrażenia... Ale jesli się zdecydujecie to trzymam kciuki :)

reklama
Rsz myślę że jak urodzisz i ok rok poczekasz czyli między dziećmi będzie ok 2 lata różnicy to będzie ok :) Ale to ja myślę a tak naprawdę powie ci lekarz i to dopiero jak urodzisz i jak zobaczy jaką masz bliznę, jak ci się tam goi itd.
Ja dziś się objem :p Nie gotujemy tylko jedziemy do Pl restauracji na pierogi :) spróbować, bo jak będą dobre to sobie tam kupimy na wigilię :)
I dziewczyny spokojnie ja już jedno dziecko mam a sama wszystko pozapominałam :D Czyjegoś niemowlaka takiego małego to i tak do tej pory raczej wolę na ręce nie brać :D Raz że tą główkę trzeba trzymać, dwa że ja wcale np nie lubiłam jak mi go wszyscy na ręce brali. Ale swoje to co innego, przy swoim to się po prostu wie :)

Do góry