reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

My też dziś choinkę zakupiliśmy i ubralismy. Wygląda cudownie.
W planach było też robienie pierników z moja trzylatka ale niestety przelozone na jutro bo przytrafil mi sie maly wypadek.
Chciałam sobie zrobić na szybko kanapkę i podczas krojenia chleba przy okazji przecielam sobie palec. Ale dość poważnie.
Szybko na pogotowie, trzy szwy trzeba było założyć. Nie dałam się znieczulic zresztą lekarz też nie polecał więc na żywca. Powiem tylko tyle - nie było to przyjemne. Zakrylam twarz szalikiem i go przygryzalam tylko.
Tak więc i nas sobota jakaś pechowa :(

reklama
Martita - podrzuc te pysznosci do szczecina ;)
Ja zrobilam sernik na zimno bo truskawki rozmrozilam. Wypilam 2 szkl mlecznego koktajlu truskawkowego i czekam az galaretka stezeje i biore sie za sernik. A dupka rosnie :(

Martita - podrzuc te pysznosci do szczecina ;)
Ja zrobilam sernik na zimno bo truskawki rozmrozilam. Wypilam 2 szkl mlecznego koktajlu truskawkowego i czekam az galaretka stezeje i biore sie za sernik. A dupka rosnie :(

To znów frytki jem tak za mna chodziły no i musiałam po prostu musiałam....

O masz i teraz i mi się chce frytek no... :p
My też dziś z synkiem upieklismy i ozdobilismy pierniczki teraz czekają na święta :)

Oj Ewe współczuję bólu i zamieszania...
Ja dzisiaj na zdrowo i na obiadek pieczony mintaj, ryż i marchewka a do tego sosik koperkowo czosnkowy :) pozwolilam sobie dzisiaj na 4 ciastka te z belvity. Myślałam ze są takie zdrowe ale po przeczytaniu składu jednak stwierdzam ze nie koniecznie. Teraz mam zamiar sama upiec ciasteczka czekoladowo owsiane. Nie piszcie o frytkach bo będę płakać[emoji14]

Kurcze nie piszcie o frytkami bo nie mam w zamrażarce i będę zmuszona wsiąść w auto i do macdonalda podjechać :mad: dziś tez coś za mną chodzi i nie wiem co? matko jak bym sobie zjadła jakiegoś eklerka albo torba :-o

reklama
Ja tez bym frytek zjadła ale do sklepu sie nie rusze bo mąż w pracy a Julia juz śpi.

Ewę kiedys rozcielam palec przy zmywaniu i tez miałam szwy zakladane, na żywca to bardzo Ci wspolczuje.

Do góry