reklama
Martita to super kupilam 62/68 a ty pewnie ten mniejszy rozmiar ??
moj wojtek mial duza glowke (38cm)jak sie urodzil i nie zmiescil sie w czapke zimowa kupowalam wtedy polskiej firmy obwod 36
bo pamietam ze cora w takiej plywala bo miala glowke 33
jjak bylam w h&m to ta czapeczka 50/56 wydawala mi sie zamala 
Klaudyna no ja na ostatniej wizycie dostalam juz skierowanie na ta glukoze i musze ja zrobic tak zeby wyniki byly przed nast. Wizyta 16 grudnia wiec pewnie na poczatku grudnia zrobie
wyniki to najgorsze czego nie lubie w ciazy 

Klaudyna no ja na ostatniej wizycie dostalam juz skierowanie na ta glukoze i musze ja zrobic tak zeby wyniki byly przed nast. Wizyta 16 grudnia wiec pewnie na poczatku grudnia zrobie
renia1321
Fanka BB :)
hej 
dajcie znac po wizytach
milka no to super teraz najlepsze czyli urządzanie tego domku
ja jak pisałam glukozę już miałam ale też sobie myślę że może lepiej byłoby zrobić trochę później bo ja dopiero się rozkręcam hehhehe
ta 8nieszczęsna przestała mnie boleć na szczęście za to teraz mam dziąsła poharatane że cokolwiek zjem to cała buzia mnie piecze
a co do bóli i twardnień to u mnie ustało, ten magnez pewnie pomaga
dajcie znac po wizytach
milka no to super teraz najlepsze czyli urządzanie tego domku
ja jak pisałam glukozę już miałam ale też sobie myślę że może lepiej byłoby zrobić trochę później bo ja dopiero się rozkręcam hehhehe
ta 8nieszczęsna przestała mnie boleć na szczęście za to teraz mam dziąsła poharatane że cokolwiek zjem to cała buzia mnie piecze
a co do bóli i twardnień to u mnie ustało, ten magnez pewnie pomaga
ania12344
Martita no pewnie.... mamy mała sypialni i niewidze nas w piątkę
Sama nie zaśnie w pokoju prędzej my klęcząc przy łożku a jak juz usnie to w nocy sie przebudzi płacze i przychodzi do nas. Dlatego tak myślimy czy sie nie przenieś na dół z sypialnia i jej pokojem bedzie miała drzwi obok naszych moze bedzie inaczej. No juz sama niewiem :/
Sama nie zaśnie w pokoju prędzej my klęcząc przy łożku a jak juz usnie to w nocy sie przebudzi płacze i przychodzi do nas. Dlatego tak myślimy czy sie nie przenieś na dół z sypialnia i jej pokojem bedzie miała drzwi obok naszych moze bedzie inaczej. No juz sama niewiem :/
Ania u nas nie ma problemu żeby corka zasnela u siebie, ale w nocy sie przebudza i ktores z nas wola i albo pójdzie dalej spać w swoim lóżko albo prosi żeby spać z nami, a ja jestem tak zaspana ze jej ulegam. Próbuje tłumaczyć ze jak się dzidziuś urodzi to nie damy rady spać wszyscy razem ale to niewiele zmienia :-(
klaudynaaa
Renia a to ty juz po glukozie 
dziewczyny u nas też cieżko z nockami, mała sama nie zaśnie trzeba poczekaż aż zaśnie, czasami trwa to prawie godzinę, w nocy jak już pisałam też się budzi i trzeba do niej iśc i albo zaśnie i mogę wracać do sypialni ale najczęśniej nie zasypia od razu i śpię z nią w jej pokoju, jest za mała żeby jej wytłumaczyć, że jak się urodzi maleństwo to będzie musiała zasypiac sama, więc po prostu musimy poczekać i zobaczymy jak to będzie za kilka miesięcy, jedne co to chcę ją przełożyć do większego łóżka na początku roku, może wtedy będzie jakoś inaczej z nockami, zobaczymy :-)

dziewczyny u nas też cieżko z nockami, mała sama nie zaśnie trzeba poczekaż aż zaśnie, czasami trwa to prawie godzinę, w nocy jak już pisałam też się budzi i trzeba do niej iśc i albo zaśnie i mogę wracać do sypialni ale najczęśniej nie zasypia od razu i śpię z nią w jej pokoju, jest za mała żeby jej wytłumaczyć, że jak się urodzi maleństwo to będzie musiała zasypiac sama, więc po prostu musimy poczekać i zobaczymy jak to będzie za kilka miesięcy, jedne co to chcę ją przełożyć do większego łóżka na początku roku, może wtedy będzie jakoś inaczej z nockami, zobaczymy :-)
reklama
Klaudyna moj wojtus dostal takie lozko autko jak mial bodajze 14 miesiecy i uwielbia w nim spac ja sie w nim z nim klade i on zasypia to ja wstaje i wychodze do nas do pokoju
jest tak fajnie zabudowane ze z zadnej strony nie wypadl by
160/70 a cora swoje dostala przed drugimi uridzinami takie z wrozka 140/70 z szuflada i barierka i tez zadowolona
Martita juz sie nie moge tego malego łebka doczekac
)
Wam tez tak szybko ciaza leci ?? Kurde ja zaraz zaczynam 24 tydzien , mam 17 tygodni do terminu i maksymalnie 18 tygodni do porodu bo u nas tydzien po wywoluja
jejku zadna ciaza mi tak szybko nie przeszla
)
Martita juz sie nie moge tego malego łebka doczekac
Wam tez tak szybko ciaza leci ?? Kurde ja zaraz zaczynam 24 tydzien , mam 17 tygodni do terminu i maksymalnie 18 tygodni do porodu bo u nas tydzien po wywoluja