reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita moje dzieci maja 11 i 8 lat i uwielbiają z nami spać:)od czasu do czasu ja ide spać do córci a maż z synem :) a czasem robimy im biwak i śpią na kołdrach rozłożonych na dywanie w naszej sypialni :)

reklama
hej kochane :) powiedzcie mi, mialyscie bóle brzucha? od kilku dni boli mnie brzuch tak jakbym miala okres.... nie wiem czy to normalne czy isc do lekarza

Powinnas wziasc nospe rozkurczowo jesli boli kazdy lekarz ci tak zaleci a i na wizycie oczywiscie wspomniec .

Ale leniwy weekend na forum szkoda ze u mnie nie . dzieci mam zakatarzone i zakaszlane ze oboze bylismy dzis na dyzurze w przychodni 3 h . i cala sterta lekow musze sobie narysowac grafik co i o ktorej im dawac zeby nie pominac nic :(

Hej :-) W końcu usiadłam w swoim fotelu po całym weekendzie. Jestem wymęczona tymi kilkoma dniami :eek: Jutro zafunduje sobie lenistwo :tak:

Rsz ja mam czasami bóle brzucha ale mam brać no spe nawet do 3 razy dziennie.

Nasza córcia bardzo lubi ukradkiem zasypiać u nas na łóżku, ale staramy się wyłapać to wcześniej i położyć ją spać w swoim łóżeczku. Całe szczęście wystarczy przeczytać jej 5-minutową bajeczkę i sama zasypia. Jeżeli chodzi o sny, to też miałam bardzo realistyczne sny dotyczące mojej ciąży za pierwszym razem jak i teraz :) Mnie też czasami boli brzuch, często czuje jakbym miała w środku ciężkie kamienie :/ ale zauważyłam, że szybko mi przechodzi jak troszkę odpocznę :)

Moja córka tez z nami śpi :/ wybrała sobie łóżko ale tylko po to by było nie do spania buuuu a coraz ciężej mi sie z nią śpi bo strasznie sie kopie.

Mnie brzuch jak na okres bolał w pierwszej ciazy teraz tylko na początku. Za to ja mam często twardnienia :/

reklama
Witam :-)
Widzę, że powoli każda z Pań przygotowuje się do najważniejszej roli w swoim życiu :-)
Mam nadzieję, że Wasi partnerzy również, dlatego, aby pomóc im w odnalezieniu się w tej sytuacji, zapraszam wszystkich do pierwszej PRYWATNEJ SZKOŁY DLA PRZYSZŁYCH OJCÓW w Wielkopolsce :-)
więcej szczegółów na

TUP TUŚ - Szkoła dla przyszłych Ojców

Do góry