reklama
Marzenka pięknie będzie chłop jak dąb hehe a szyjka faktycznie bardzo długa.
Ja właśnie w drodze do pracy, ale dzień zapowiada się przyjemnie także z dobrym nastawieniem ruszam do pracy.
Dziewczyny też tak macie, że cierpicie na ciążową bezsenność? Budzę sie kolo 4-5 i do 7 turlam się po łóżku bo nie mogłam usnac.
Jak pisałam tego posta jakis idiota przypierdzielil w tramwaj w którym jechałam... Takze zrobilam sobie od rana 30 minutowy spacer
Ja właśnie w drodze do pracy, ale dzień zapowiada się przyjemnie także z dobrym nastawieniem ruszam do pracy.
Dziewczyny też tak macie, że cierpicie na ciążową bezsenność? Budzę sie kolo 4-5 i do 7 turlam się po łóżku bo nie mogłam usnac.
Jak pisałam tego posta jakis idiota przypierdzielil w tramwaj w którym jechałam... Takze zrobilam sobie od rana 30 minutowy spacer
Marzenka gratulacje! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!
Barbablue, u nas też zęby wychodzą, obecnie czwórki, na dole już jedna jest na resztę czekamy, całe szczęście mała w nocy ładnie śpi, trochę więcej marudzi w dzień i ciągle się ślini i wszystko obgryza łącznie z meblami Co do kwietnia to nie martwmy się na zapas, może nam się aniołki urodzą
Barbablue, u nas też zęby wychodzą, obecnie czwórki, na dole już jedna jest na resztę czekamy, całe szczęście mała w nocy ładnie śpi, trochę więcej marudzi w dzień i ciągle się ślini i wszystko obgryza łącznie z meblami Co do kwietnia to nie martwmy się na zapas, może nam się aniołki urodzą
rsz91
Fanka BB :)
Marzenka gratulacje śliczny chłopczyk !!
Klaudynkaa , wiem co to znaczy mieć grypę jelitową.... w ciązy masakra.... leżałam pod kroplówkami w domu....współczuje....
U mnie wczorajszy dzień leniuchowo/aktywnie,,, spacer 1,5h z mężem... a potem lenistwo przed tv
Upiekłam ponoć dobre drożdżowe rogale z marmoladą ( jak teściowej smakowaly to musialy byc dobre chyba)
Dzisiaj dostałam kolejne rzeczy od siostry, która ma dwójkę co prawda starszych dzieci ( 5 i 7 letnich) ale cos tam jej jeszcze zostało ,kołderki, pościele, przewijak.... cieszę sie, bo zawsze to mniejszy wydatek....
W poniedziałek kolejna wizyta.... już się nie mogę doczekać co mi powie , czy potwierdzi dziewczynkę czy nie...
Wam też tak biust urósł? Przed ciążą miałam pokaźny... a teraz.... masakra.... tak go nie lubię....źle sie czuje z takimi balonami... za to mąż zadowolony
Klaudynkaa , wiem co to znaczy mieć grypę jelitową.... w ciązy masakra.... leżałam pod kroplówkami w domu....współczuje....
U mnie wczorajszy dzień leniuchowo/aktywnie,,, spacer 1,5h z mężem... a potem lenistwo przed tv
Upiekłam ponoć dobre drożdżowe rogale z marmoladą ( jak teściowej smakowaly to musialy byc dobre chyba)
Dzisiaj dostałam kolejne rzeczy od siostry, która ma dwójkę co prawda starszych dzieci ( 5 i 7 letnich) ale cos tam jej jeszcze zostało ,kołderki, pościele, przewijak.... cieszę sie, bo zawsze to mniejszy wydatek....
W poniedziałek kolejna wizyta.... już się nie mogę doczekać co mi powie , czy potwierdzi dziewczynkę czy nie...
Wam też tak biust urósł? Przed ciążą miałam pokaźny... a teraz.... masakra.... tak go nie lubię....źle sie czuje z takimi balonami... za to mąż zadowolony
Magic_87
Fanka BB :)
Heyka dziewczyny widzę że na forum więcej chłopców się urodzi, widać kwiecień typowo chłopczykowy. Ja również będę miała drugiego synka. We wtorek byłam na usg i maluszek o tydzień większy;-) Ruchy czuje już od 15 tyg a teraz mały się już tak rozkręcił że nawet podczas zwykłych czynności czuje jak buszuje. Jeżeli chodzi o przyrost mojej wagi to +3kg, mam nadzieje, że nie przytyje tyle co w pierwszej ciąży bo było to 24 kg :/ a należę do szczupłych osób także zmiana była niewyobrażalna hehe dobrze że po porodzie od razu 19 kg w dół.
Muszę was trochę nadrobić bo trochę późno dołączam do was.
Muszę was trochę nadrobić bo trochę późno dołączam do was.
Ostatnia edycja:
Shauma, my dopiero czekamy na dolną dwójkę :-) No miejmy nadzieję, że aniołki nam się urodzą :-) Próbujesz jakoś przygotować Małą na to, że będzie mieć rodzeństwo? Bo ja nie mam pomysłu jak... Na razie za mała mi się wydaje... Ma tylko rok i dwa tygodnie....
Martita - zdrówka życzę, nie zazdroszczę kataru, dopiero sama z niego wychodzę a ból głowy....ech wolę nie pamiętać tego, kuruj się żeby na zatoki nie przeszło bo wtedy to już kiepsko będzie. Także do łożeczka i wypoczywaj:-)
Marzenka - pięknie, super ze wszystko ok, najważniejsze ze synek zdrowy
Magic - witaj:-) napisz coś więcej o sobie
rsz91- miałaś kroplówki w domu? nie wiedziałam ze tak da się zrobić
idę dziś na wizytę, no nie dam rady wytrzymać jeszcze dwa tyg wiem krejzolem jestem niezłym, co 2 tyg biegam na usg ale może dziś się dziedzius lepiej pokaze bo 1,5 tyg temu lekarz stwierdził ze chyba dziewczynka..."chyba"?
Marzenka - pięknie, super ze wszystko ok, najważniejsze ze synek zdrowy
Magic - witaj:-) napisz coś więcej o sobie
rsz91- miałaś kroplówki w domu? nie wiedziałam ze tak da się zrobić
idę dziś na wizytę, no nie dam rady wytrzymać jeszcze dwa tyg wiem krejzolem jestem niezłym, co 2 tyg biegam na usg ale może dziś się dziedzius lepiej pokaze bo 1,5 tyg temu lekarz stwierdził ze chyba dziewczynka..."chyba"?
Dziewczyny co sądzicie o koszach Mojżesza? Zastanawiam się poważnie nad takim rozwiązaniem na początek, cenowo jeśli kupiłabym używany a później łóżeczko też z drugiej ręki wyszłoby to samo co nowe łóżeczko, a chyba dzidzia bezpieczniej się czuje w mniejszym spanku. Jeśli był już temat poruszany to wybaczcie, ale moja pamięć jest teraz bardzo krótkotrwała
reklama