reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2016

właśnie próbuję się wygrzać ale zmiana pozycji boli :crazy: nawet cebuszka już nie pomaga. Nie ma jak to sama sobie zapewnić rozrywkę :no: Jeszcze kilka dni temu chwaliłam się, że długo nie chorowałam a tu masz...

reklama
Lusinda widze ze chyba masz dokladnie termin porodu jak ja tez rowno 17tc. Wiem przez co przechodzisz ja rozchorowalam sie w polowie 11tc niestety mnie trzymalo 3tyg to paskudne chorobsko i zostawilo mi do teraz sporadyczny kaszel :/, jak masz mozliwosci to jak najwiecej odpoczywaj, jezeli choroba sie rozwinie czego niezyczr to mi troche pomogl czosnek jadlam go pokrojonego w cieniutkie plasterki ulozone na kanapce troche to maskowalo smak. Zycze zdrowka

Renia to jestesmy we dwie:-)

Ostatnia edycja:
Marzenka super wiadomości!
Dorbi dziękuję, dobrze, że udało mi się schudnąć przed drugą ciążą bo inaczej było by gorzej :-p
BarbaBlue wiem co czujesz, moja mała też na ząbki się budziła i bardzo męczyła, teraz też się budzi w nocy z płaczem bo wychodzą jej ząbki obecnie 3 bo 4 już ma od dawna :-) i nie martw się na pewno ogarniemy nasze maluszki u mnie też będzie podobnie jak u ciebie i u Schaumy jak w kwietniu urodzi się maleństwo to córeczka po 2 msc skończy 2 latka, też dużo się zastanawiam nam tym jak to będzie wyglądało, ale musimy być dobrej myśli, nie my jedyne tak będziemy miały a wiesz pewnie, że mamy potrafią wiele i na pewno sprawdzimy się w tej roli doskonale i będziemy najlepszymi mamami na świecie a mamy tez forum, żeby się wspierać i doradzać sobie :-D co do przygotowania córeczki na przyjście na świat maleństwa to ja jej pokazuję brzuszek i tłumaczę, w środku jest dzidziuś, że ma pogłaskać i ona głaszcze, robi "papapa" to nie wiem dlaczego i skąd jej się wzięło no i często mówi "nie ma..." no bo przecież nie widać dzidziusia :laugh2:
Rsz ja mam wielki biust teraz :-D takie uroki ciąży :-D
u nas choroby ciąg dalszy, mała wymiotowała w nocy, w dzień już nie ale nie ma apetytu i humorku, męczy się biedulka, my z mężem czujemy się kiepsko oby jak najszybciej nam przeszło szczególnie córeczce

Marzenka cieszę się razem z Tobą dobrymi wiesciami. Wierzyłam, że Twój synek będzie zdrowiutki :-)

Klaudynaa biedna córcia :-(

Marzenka gratulacje wspaniałych wieści, teraz już będzie tak do końca :-)

Witaj Magic !

Mi biuścik też podskoczył o jeden rozmiar, musiałam nabyć nowy stanik, narazie 70f, a jak urodzę to będzie pewnie jeszcze jeden rozmiar plus. Też nie lubię swoich balonów, ale mój mąż uwielbia:confused2:

Współczuje ząbkowania, Mikołaj tylko przy kłach miał bezsenne noce, tak to obyło się bez płaczu.

Mnie od dwóch dni pobolewa krocze, w środku mam jakby zakwasy i cczuje jakby miało mi coś wypaść haha, natomiast prawa noga mi drętwieje jak siedze. Także mam objawy jak wysokociężarna :szok:

Cześć dziewczyny,
podczytuję Was od pewnego czasu i widzę, że fajna ekipa kwietnióweczek się utworzyła na forum. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do grona przyszłych mam.
Termin mam na 24 kwietnia, najprawdopodobniej dziewczynka, tak sobie wymarzyliśmy. To moja 3 ciąża, mam dwójkę starszych dzieci.

mi troche pomogl czosnek jadlam go pokrojonego w cieniutkie plasterki ulozone na kanapce troche to maskowalo smak. Zycze zdrowka

Renia to jestesmy we dwie:-)

ja od początku ciąży mam wstręt do czosnku, pomimo tego że wcześniej dodawałam go prawie do wszystkiego, więc u mnie to nie przejdzie :no: Ta niechęć do czosnku to jedyna zmiana w moim jadłospisie w czasie ciąży :-)
Jutro jeszcze się pogrzeje bo w sobotę mamy 80tke babci więc muszę być już w formie.

Witaj amko ;-)

amko witamy! W jakim wieku masz dzieci?

Klaudynaa zdrowka dla Was, może kup dla malej elektrolity np. Orsalit żeby się nie odwodnila??

Ja mam jutro usg polowkowe, w końcu sie doczekalam po ponad 4 tygodniach, proszę trzymać kciuki :-)

reklama
Do góry