reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2016

bluelovi naprawdę szybko leci czas, Ty już połowę masz za sobą:szok: Już niedługo będziemy tulić nasze maleństwa:-) Ciekawe, kóra pierwsza urodzi...
Aniawidz gratuluję ruchów :tak:
Kitki
a może córcia wytrzymałaby ze zwykłym znieczulaniem, może z innym członkiem rodziny?? Moja córcia dzielniejsza jest przy tatusiu, bo przy mnie to sie pieści...
Bo ta narkoza tez mnie nie przekonuje...
Co do jedzenia to ja wieczorem więcej jem:-p w ogóle to chyba już 4kg przytyłam :szok:
Annika79 a nie możesz zadzwonić do gin. na prywatny tel. ja raz po zwolnienie byłam u mojego doktorka w domu :tak:

Ja dziś leniuszka złapałam, zamiast sprzątać to siedzę na bb ;-)

reklama
Marciosz ja nie miałam tej bakterii ale z tego co pamiętam to dopiero przy porodzie to jest istotne, podają antybiotyk i chyba dluzej sie leży wtedy w szpitalu po porodzie Sn.

Ale te posiewy to chyba za późno robią, ja np nie miałam jeszcze zrobionych tych badań w 34 tc byłam na nie umówiona na przyszły tydzień :/

No właśnie Annika może masz nr do lekarza? Mi tez wypisywała w domu.
Kasiunia ja codziennie mam takiego leniuszka gdyby nie córka cały dzień bym przespała ;)
Ja na szczęście na wieczór nie jestem taka głodna ;)

No to tak jest chyba jak Martita pisze, badanie jest robione na koniec bo istotne jest dopiero do porodu ale....chyba ;)

Ja po wizycie, tak jak się spodziewałam nic nie znaleźli. Według nich krwiak się wchlonal przez tydzień. Z dzidzia wszystko ok, łożysko wykształcone

Z tego artykułu wynikało iż obecność paciorkowca jest niebezpieczna w trakcie trwania całej ciazy, bo często odpowiada za poronienia i zakażenia płodu. Natomiast w trakcie porodu wiem ze dostaje sie antybiotyk, bo go dostałam na 10 min przed Cc, żeby nie zarazić dIecka. Zastanawia mnie tylko czy jestem nosicielem cały czas czy tez mogę mieć nadzieje ze tym razem badanie będzie ujemne.

Sweetka wizytę mam 16listopada, ale już babel się rusza :p
Ja na wesele z tak małym dzieckiem i tak szybko po porodzie bym nie poszła, jak córcia się urodziła to po msc mieliśmy zaproszenie na wesele do przyjaciela i pojechał sam m a ja zostałam w domku
Martita ja to samo nie mogłam siedzieć i chodzić ciężko było
Schauma biedna mała. Jak teraz wszystko ok?
Annika rodzieży może Ci wypisać L4 ciążowe ale chyba max tydzień
Aniabuu dobrze ze z dzidzia ok :-)
Kochane nadrobilam :-D gratuluję udanych wizyt :-) mnie znowu głową boli...chyba muszę się przyzwyczaić ;-)

reklama
Renia ja jestem na zwolnieniu,ale tylko 2 tyg, po nich będę dzwonić do lekarza rodzinnego po kolejne 2 tyg, mam nadzieje ze dostane. Dziś kupiłam sobie bilet do pl na początek grudnia za 25 f.super cena,wizytę u gin mam już umowiona.

Do góry