A to był staż z urzędu pracy? Jeśli Twój pracodawca miał zapis w umowie z UP, że po stażu ma Cię zatrudnić, to nie mógł postąpić inaczej. W takim przypadku nie bardzo wiem co ZUS chce sprawdzać. Powinno być dobrze, nie denerwuj się.
reklama
SzczęśliwaAga
Zaciekawiona BB
Tak z Urzedu Pracy i nie mieli kasy żeby mi to przedluzyc na dalsze 6 msc dlatego mój pracodawca mnie zatrudnił.
Ja po wizycie. Niestety moj lekarz jest na zwolnieniu po operacji i przyjmowal mnie inny... o wszystko musialam go pytac, sam nic nie mowil. Powiedzial ze duze prawdopodobienstwo ze to dziewczynka ale mojej kuzynce tez tak mowil, a potem jednak znowu potwierdzil chlopca, wiec czekam na polowkowe bo bedzie 3d to mysle ze dowiem sie cos wiecej. Narazie sie nie nastawiam na dziewczynke.
Ja dzisiaj ostatni dzien w pracy i od jutra labaaaa
Ja dzisiaj ostatni dzien w pracy i od jutra labaaaa
Aga, głowa do góry, powinno byc dobrze.
Dżoanka, w końcu się wyśpisz i odpoczniesz trochę i popiszesz z nami
Aniabu, czekamy na info po jutrzejszym badaniu.
Kolejne przykre doświadczenie w szpitalu, Milady, współczuję. Sprawdziłaś już co chciał Ci podać w kroplówce?
Dżoanka, w końcu się wyśpisz i odpoczniesz trochę i popiszesz z nami
Aniabu, czekamy na info po jutrzejszym badaniu.
Kolejne przykre doświadczenie w szpitalu, Milady, współczuję. Sprawdziłaś już co chciał Ci podać w kroplówce?
marzenka2015
Fanka BB :)
Dzoana ale ci dobrze kochana..ostatni dzień w pracysuper..wypoczywaj i nabieraj sił...ja niestety pracuje...ciut mniej ale jednak...teraz nie dałabym rady fizycznie zeby zwiekszyć swój grafik..wiec minimum...po powrocie z pracy jem cos i potem leżę bo strasznie mnie w krzyżu łamie ...
marzenka2015
Marciosz miło czytać ze po wizycie dobrze wszystko...życzę ci porodu SN ja sie strasznie boje cesarki ..wszyst Kię moje dzieci urodziłam SN i liczę ze teraz tez tak będzie
marzenka2015
Aniabuu ...a czemu nie chcieli wcześniej ci uwierzyć i sprawdzić ze masz krwiaka?..z tego co tak podczytuje to opieka medyczna w uk bardzo kuleje....oby sie dobrze tobą zajęli...napewno wszystkie będzie dobrze..ściskam mocno
Lusinda890
cześć Dziewczyny jestem tu nowa i mam pytanie bo szukałam informacji w necie ale nic się nie dowiedziałam. W którym tygodniu wiedziałyście już jaka jest płeć dziecka, bo ja już się nie mogę doczekać :-) widzę, że kilka z Was już ją zna więc mam nadzieję, że ja też na najbliższej wizycie się tego dowiem.
reklama
marzenka2015
Lusinda ..wiele forumowych mamuś już wiedziała w 12 tyg...na tym etapie często o pomyłkę ale wprawne oko lekarza i dobry sprzet pomaga właściwie określić płeć...ja dowiedziałam sie 18tyg za tydzień połówkowe usg i mam nadzieje ze potwierdzi sie przypuszczenie najcześciej w okolicy właśnie 20tyg lekarz potrafi już określić płeć.. Zdarzają sie pomyłki ale raczej rzadziej niz cześciej
Ostatnia edycja: